MasterChef Türkiye 107. Bölüm İzle!

MasterChef Türkiye 107. Bölüm İzle!
MasterChef Türkiye de bu akşam ödül oyunu oynanacak. Dün akşam oynanan kaptanlık yarışından sonra ödülün sahibi kim olacak? MasterChef Türkiye 107. Bölüm TV8'de!

MaserChef Türkiye'de bu akşam bizleri bir  ödül oyunu bekliyor. Dün akşam yapılan kaptanlık yarışınında kazanan belli oldu. En iyi çiğ börek yapan şeflerin kanaati ile Ebru oldu. Mavi takımın kaptanlığına getirildi. Kırmızı takıma ise Sefa'yı seçti. Kırmızı takımda Emir, Barbaros, Eray ve Sefa, Mavi takımda Ebru, Özgül, Uğur ve Serhat oldu. Ardından yapılan kaptanların avantaj oyununu yapıldı ve avantaj sahibi Sefa oldu. Sefa perşembe günü oynanacak dokunulmazlık oyununda avantaj sahibi olacak ve yemeklere karar verecek. 

24 Kasım Salı akşamı yayınlanacak Masterchef Türkiye 107. bölüm ödül oyunu gecesini izlemek için detaylar ve yayın linki haberimizde. 

MASTERCHEF TÜRKİYE SON BÖLÜMDE NELER OLACAK?  

MasterChef Türkiye'de bu akşam 14. haftanın ödül oyunu oynanacak. Son sekiz kişi kalan yarışmada takımlar belli, kaptanlar belli hatta avantaj sahibi kaptan bile belli oldu. Haftanın kazananın kim olacağı merak konusu. Bakalım MasterChef Türkiye 14. haftanın ödülünün sahibi kim olacak? İşte detaylar. . .  

Gecenin ilk karşılaşmasında ikişer kişilik rakipler halinde yarışacaklar. İtalyan menüleri ile yarışacaklar. İlk olarak deniz mahsüllü ravyoli için Özgül ve Emir, bolonez tagliatelli için Ebru ve Sefa yarışacak. Diğer yemekler için takımlarda aynı şekilde belirlendi. Mantar soslu makarna ve deniz mahsüllü makarna tabakları da yarışma dahilinde yapılacak. Danilo Şefin kendi topraklarının lezzetlerini arayacağı gecede kazanan takım kim olacak? 25.000 Tl'lik ödül ve motivasyon gecesinin ardından haftanın dokunulmazlık gecelerine geçilecek.

Haftanın ödül oyunu 24 Kasım salı günü yayınlanacakk MasterChef Türkiye 107. bölümde. Siz de MasterChef Türkiye son bölüm canlı izlemek ve gecenin detaylarından haberdar olmak için bizi takip etmeyi unutmayın.  

24-11-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar