MasterChef Türkiye 108. Bölüm İzle (26 Kasım Perşembe)

MasterChef Türkiye 108. Bölüm İzle (26 Kasım Perşembe)
26 Kasım perşembe akşamı yayınlanacak MasterChef Türkiye 108. bölüm fragmanı yayınlandı. Haftanın ilk dokunulmazlık alacak yarışmacısı kim? İşte Detaylar!

MasterChef Türkiye Tv8 bünyesinde yayınlanan aşçılık yarışmasıdır.   İngiltere kökenli bu yarışma platformunun telif hakkı Acun Medya tarafından alınarak Türk Televizyonlarından yayını yapılıyor. Yarışmanın jüri üyeleri Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu yapıyor. Her hafta pazartesi, salı, perşembe, cumartesi, pazar günleri yayın yapıyor. Her hafta bir kaptanlık, bir ödül ve üç gece dokunulmazlık ve elenme adayları belirleniyor. Pazar geceleri ise son dokunulmazlık ve son pota adayı belirleniyor ve her hafta bir yarışmacıya sunum tabakları kuralları gereği veda ediyor.

Bu akşam yayınlanacak MasterChef Türkiye 108. yeni bölümde haftanın ilk dokunulmazlık gecesi olacak. Haftaya veda edecek isimlerin ilki bu akşam belirlenecek. 26 Kasım perşembe akşamı yayınlanacak MasterChef Türkiye son bölümü izlemek ve yayınlanan bölümün tekrarını izlemek için tıkla izle butonumuzu kullanabilirsiniz.  

MASTERCHEF TÜRKİYE 26 KASIM PERŞEMBE 108. BÖLÜM ÖZETİ

MasterChef Türkiye yarışmasında bu akşam 108. Bölüm ile seyirci karşısına çıkacak. 14. Haftanın 3. gecesinde neler olacak? Kaptanların belirlediği adaylar hangi menüleri jüri üyelerine sunacak? İşte yeni bölüm detayları. . .

26 Kasım perşembe akşamı yayınlanacak MasterChef Türkiye yeni bölüm detayları şöyle, Pazartesi akşamı yapılan kaptanlık yatışının ardından Ebru ve Sefa arasında yapılan avantaj oyununun kazananı Sefa olmuştu. Bu akşam ilk dokunulmazlık oyunun yemek menülerini kırmızı takımın kazananı Sefa belirliyor. Sefa'nın belirlediği ilk yemek soğan dolması. Yarışmacılar kırmızı takımdan Eray, mavi takımdan Özgül. İkinci yemek zeytinyağlı, bezelyeli çanak kereviz. Yarışmacılar, kırmızı takımdan Barbaros, mavi takımdan Serhat. İlk ikişerli grup düellosundan sonra diğer ikinci ikişerli grup ise düelloya Üçüncü yemek olarak İmambayıldı yapılacak. Yarışmacılar kırmızı takım Emir, mavi takımdan kaptan Ebru. Son olarak Zeytinyağlı sarma. Yarışmacılar kırmızı takım kaptanı Sefa ve karşısında mavi takımdan Uğur yer alacak.

MasterChef Türkiye yeni bölüm izlemek ve detaylardan haberdar olmak için haberimizi takipte kalın. 

26-11-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar