MasterChef Türkiye 110. Bölüm İzle (29 Kasım Pazar)

MasterChef Türkiye 110. Bölüm İzle (29 Kasım Pazar)
29 Kasım Pazar günü eleme gecesi yapılacak. Haftaya hangi yarışmacının veda edeceğini merak ediyorsanız detayları MasterChef Türkiye 110. bölüm izle haberimizde bulabilirsiniz!

Tv8 ekranlarına Acun Ilıcalı'nın Acun Medya aracılığı ile  taşıdığı dünyanın en iyi gastronomi alanında yayınlanan yarışma programlarından biri olmayı başarmış MasterChef Türkiye bu akşam bir yeni bölüm ile karşınızda. Sevilen ve izlenme oranları ile de başarısını kanıtlamayı başarmış yarışma programı, 28 Kasım cumartesi akşamı 14. haftnın ikinci eleme adayını belirlemek için yayınlandı. Yayınlanan 109. bölümde Önce Ürgüp'de takım oyunları yapılmış, Ürgüp'ün en önemli lezzetleri yapılmış ve kazanan takım mavi takım olmuştu.

Kırmızı takım kendi aralarında yaptıkları bireysel düelloda Barbaros dokunulmazlığı kazanırken gecenin elenme adayı Sefa oldu. Kırmızı Takım kaptanı olan Sefa ve bir önceki gece eleme adayı olan Uğur'un yanına bir yarışmacı daha eklenecek. Siz de  29 Kasım Pazar günü yayınlanacak MasterChef Türkiye 110. bölüm izlemek ve canlı takip etmek için aşağıda bıraktığımız Tıkla İzle butonunu kullanmayı unutmayın.

MASTERCHEF TÜRKİYE 29 KASIM ELEME GECESİ ÖZETİ

Büyük ilgi ile izlenen yarışma programı MasterChef Türkiye'de bir haftanın daha sonuna gelindi. son sekiz kişi kalan yarışma programı finale doğru adım adım ilerlerken, yarışmacıları büyük bir heyecan ve endişe kapladı. Öyleki artık hata yapma şansları kalmayan yarışmacılar, 14. haftada Uğur ve Sefa'nın yanına katılacak bir isimle daha bu gece oylama yapılacak. Yarışma son üç haftaya girmiş olacak. 

Yarışma programında bu akşam takım oyunu oynanacak. Oynana takım oyununda kırmızı ve mavi takımlar  Taylan mutfağının eşşiz lezzetlerinde yarışacaklar. takım oyunun ardından ise hangi takım bireysel düelloya kalırsa, sefa veya Uğur dışında kalanlar yarışacaklar. 

Merakla beklenen va artık son sekiz kişinin kaldığı MasterChef Türkiye 110 .bölüm canlı izlemek ve son bölümün detaylarını takip etmek için 29 Kasım Pazar günü Tv8 izlemeyyi unutmayın!

29-11-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar