MasterChef Türkiye 114. Bölüm İzle (5 Aralık Cumartesi)

MasterChef Türkiye 114. Bölüm İzle (5 Aralık Cumartesi)
5 Aralık Cumartesi günü yayınlanan MasterChef Türkiye 114. Bölüm canlı ve HD kalitesinde izlemek için detaylar ve yayın linkimiz haberimizde!

MasterChef Türkiye 114. Bölüm İzle 5 Aralık Cumartesi günü Tv8 ekranblarında bir dokunulmazlık gecesi daha yaşanacak. Türkiyenin en iyi Gastronomi alanındaki yarışma programı ünvanı ile yayınlanan MasterChef Türkiye bu akşam yeni bölüm ile seyircinin karşısına çıkacak. Haftanın beş günü tutkunlarının karşısına çıkan ve şeflerin sunumu ile gönüllere taht kuran yarışmada dokunulmaz kim olacak. 

Merak ile beklediğiniz MasterChef Türkiye 114. bölümü canlı ve HD kalitesinde izlemeniz mümkün. Sizler için bıraktığımız canlı yayın linki hemen aşağıda. MasterChef Türkiye 114. bölüm izle 5 Aralık Cumartesi günü sizlerle. İşte bölümün detayları. . .

MASTERCHEF TÜRKİYE 113.BÖLÜM İZLE - 4 ARALIK CUMA

İngiltere kökenli yarışma progmanından olan MasterChef Türkiye Acun Medya tarafından  telifi alınarak ilk olarak  Show tv nekranlarında 2011 yılında 2018, 2019 yayınlanfı. 2020 sezonu halen Tv8'de devam etmekte olan programda  heyecanlı başlayan yarışmacılar aynı heyecan ve tutkuyla sürdürdükleri yarışma programında jüri üyeliğini, Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna yapmakta. Rutin olarak haftanın ilk günü  kaptanlık ve avantaj oyunu, ikinci gün de ödül oyunu, üçüncü dördüncü ve beşinci günde dokunulmazlık ve son gün elenme formatı ile devam etmekte. Her hafta Pazartesi, Çarşamba,Perşembe, Cumartesi ve Pazar günleri yayınlanan MasterChef Türkiye 114. bölüm izle ile bu akşam saat 20:00'de tv8 ekranlarında olacak. 

MASTERCHEF TÜRKİYE SON BÖLÜM ÖZETİ

MasterChef Türkiye de bu akşam bir dokunulmazlık oyunu daha oynanacak. 3 aralık Perşembe akşamı yayınlanan programda takım oyununu kırmızı takım kaybetmiş ardından yapılan bireysel yarışmada haftanın ilk eleme adayı Ebru olmuştu. Bu akşam yapılacak takım oyununda menü mezeler. Jüri üyelerimizin belirlediği meze çeşitleri sunulacak. Yarışmacıların düdüklü tencere ile mücadele edecekleri dakikalar sahnelenirken Mavi takımdan Özgül'ün tadım kaşığını tekrar aynı tencereye daldırdığını gören Mehmet Yalçınkaya bir yemeklerini iptal mi edecek? 

Merakla beklediğiniz gecenin tadımlarını ise ünlü jüri üyelerimiz değil, geçrimiz yıl şampiyon olan şırdancı Mehmet, Faruk Batuhan ve Tanya tadacak. MasterChef Türkiye 114. Bölüm Canlı izlemek için detaylar haberimizde!

05-12-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar