MasterChef Türkiye 115. Bölüm İzle (6 Aralık Pazar)

MasterChef Türkiye 115. Bölüm İzle (6 Aralık Pazar)
MasterChef Türkiye 115. Bölüm İzle 6 Aralık Pazar günü yayınlanan son dokunulmazlık ve elemesinin yapılacağı MasterChef Türkiye son bölüm canlı ve HD kalitesinde haberimizde!

MasterChef Türkiye 115. Bölüm İzle 6 Aralık pazar günü Tv8 ekranblarında haftanın son dokunulmazlık  oyunu ve eleme gecesi daha yaşanacak. Türkiyenin gastronomi alanındaki en iyi  yarışma programı ünvanını alarak yayınlanan MasterChef Türkiye bu akşam yeni bölüm ile seyircinin karşısına çıkacak. Haftanın beş günü tutkunlarının karşısına çıkan ve şeflerin sunumu ile gönüllere taht kuran yarışmada dokunulmaz kim olacak. 

Merak ile beklediğiniz MasterChef Türkiye 115. bölümüHD kalitesinde ve canlı izlemeniz bu sayfada mümkün. Sizler için bıraktığımız canlı yayın linki ise hemen aşağıda. MasterChef Türkiye 115. bölüm izle 6 Aralık Pazar günü sizlerle. İşte bölümün detayları. . .

MASTERCHEF TÜRKİYE 115.BÖLÜM İZLE - 6 ARALIK PAZAR

MasterChef Türkiye 115. Bölüm İzle (6 Aralık Pazar) .Türkiye'nin gastronomi alanında en iyi yarışma progamı olan  MasterChef Türkiye İngiltere kökenli bit yarışma programı idi.  Acun Medya tarafından  telifi alınarak, ilk olarak  Show tv ekranlarında yayınlandı. 2011 yılında 2018, 2019 yayınlandı. 2020 sezonu halen Tv8'de devam etmekte olan programda  heyecanlı başlayan yarışmacılar aynı heyecan ve tutkuyla sürdürdükleri yarışma programında jüri üyeliğini, Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna yapmakta. Rutin olarak haftanın ilk günü  kaptanlık ve avantaj oyunu, ikinci gün de ödül oyunu, üçüncü dördüncü ve beşinci günde dokunulmazlık ve son gün elenme formatı ile devam etmekte. Her hafta Pazartesi, Çarşamba,Perşembe, Cumartesi ve Pazar günleri yayınlanan MasterChef Türkiye 115. bölüm izle ile bu akşam saat 20:00'de tv8 ekranlarında olacak. 

MASTERCHEF TÜRKİYE ELEME GECESİ ÖZETİ

TV8'in en çok izlenen yarışma programında bu akşam haftanın son dokunulmazlık ve eleme gecesi olacak. Yarışmacılar bu akşam takım oyununda japon kültürüna ait çiğ balık ile anılan suşi tabağı yapacaklar. Değişik teknikler ve çeşitlilik ile yapılan suşi tabaklarında kazanan hangi takım olacak? Dün akşam kırmızı takımdan bir yarışmacı daha potada elnme adayı olunca bu akşam Eray'ın kendini kanıtlaması için son fırsat. Kırmızı takım bu akşam suşideki iddiasını ortaya koyabilecek mi? 

Hepsi ve fazlası bu akşam TV8'de. 

06-12-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar