Son Dakika! Kaan Taşaner Uyanış Büyük Selçuklu Kadrosuna Katıldı!

Son Dakika! Kaan Taşaner Uyanış Büyük Selçuklu Kadrosuna Katıldı!
TRT 1 ekranlarında pazartesi akşamları ekrana gelen Uyanış: Büyük Selçuklu adlı diziye başarılı oyuncu Kaan Taşaner Savaşçı Markus karakteriyle dahil oldu.

Bu sezon başlayan ve TRT 1 ekranlarında seyirciyle buluşan pazartesi akşamlarının en çok seyredilen yapımı dönem dizisi Uyanış: Büyük Selçuklu hem göz kamaştıran bütçesi, hem etkileyici ve oldukça iddialı sahneleri ve hem de oyuncu kadrosuyla adeta göz kamaştırıyor. Sezonun en iddialı yapımı olan dönem dizisi her pazartesi seyirciyi ekrana kilitlerken Büyük Selçuklu Devleti’nin bir dönemini televizyona uyarlıyor. Dizi başladığı günden itibaren her hafta heyecanla beklenirken özellikle savaş sahneleriyle dikkatleri üzerine çekiyor. Oyuncu kadrosunda Buğra Gülsoy, Ekin Koç, Hatice Şendil, Mehmet Özgür, Gürkan Uygun ve Sevda Erginci gibi oldukça başarılı oyuncuların rol aldığı dizi her bölüm daha da etkili hale geliyor. Dizinin yeni yayınlanacak bölümlerinde usta oyuncu Kaan Taşaner Bizanslı Savaşçı Markus karakteriyle seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Daha önce yine TRT 1’de ekrana gelen Diriliş Ertuğrul adlı yapımda Gündoğdu karakterini başarıyla canlandıran Kaan Taşaner’in diziye dahil olması seyircide heyecan uyandırdı.

Bizanslı Markus!

Büyük Selçuklu dizisi her pazartesi TRT 1 ekranlarında seyirciyle buluşuyor ve reytinglerde oldukça başarılı sonuçlar alıyor. Son bölümlerde etkinliği ve hikaye yoğunluğu artmaya başlayan Bizans olaylarını daha güçlü hale getirecek ve oldukça heyecanlı sahnelerin yaşanmasını sağlayacak yeni bir karakter diziye dahil oluyor. Bizanslı Savaşçı Markus karakteriyle başarılı oyuncu Kaan Taşaner Uyanış: Büyük Selçuklu’nun göz kamaştıran kadrosuna dahil oldu. Daha önce de tarihi bir dizi olan Diriliş Ertuğrul’da Gündoğdu karakterini canlandıran Taşaner’in bu rolde de oldukça başarılı olacağı düşünülüyor. Başarılı oyuncunun önümüzdeki bölümlerden itibaren dizinin kadrosuna dahil olacağı öğrenildi.

Kaan Taşaner Kimdir?

Uyanış: Büyük Selçuklu dizisine Bizanslı Savaşçı Markus karakteriyle dahil olan Kaan Taşaner 23 Nisan 1979 yılında Antalya’da dünyaya gelmiştir. İlk orta ve lise eğitimlerinin ardından Konya Selçuklu Üniversitesi Dilek Sabancı Konservatuarı Tiyatro Ana Sanat dalı bölümünden mezun olmuştur. Kamera karşısına ilk olarak Büyük Buluşma adlı diziyle geçen başarılı oyuncu daha sonra pek çok yapımda rol almıştır. Genç ve başarılı oyuncu bugüne kadar aşağıdaki yapımlarda oynamıştır.

-          Diriliş Ertuğrul

-          Kayıp

-          Kuzey Güney

-          Fatmagül’ün Suçu Ne?

-          Hakkını Helal Et

-          Beşinci Boyut

-          Büyük Buluşma

06-12-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar