MasterChef Türkiye 118. Bölüm İzle (10 Aralık Perşembe)

MasterChef Türkiye 118. Bölüm İzle (10 Aralık Perşembe)
MasterChef Türkiye 118. Bölüm İzle; 10 Aralık Salı günü yayınlanacak Ödül Oyunu gecesinin yapılacağı MasterChef Türkiye son bölüm canlı ve HD kalitesinde haberimizde!

MasterChef Türkiye 118. Bölüm İzle 10 Aralık Perşembe); Ekranların sevilen yarışma programı Tv8 ekranlarında her hafta beş gün sizleri kucaklıyor. Yarışmacıların her hafta verdiği zorlu mücadelelerin sonuna geliniyor. Bu akşam haftanın ilk dokunulmazlık oyunu oynanacak. 

Türkiye'nin izlenme oranı yüksek  yarışma programı olan MasterChef Türkiye bu akşam yeni bölüm ile seyircinin karşısına çıkacak. Haftanın beş günü heyecan ile beklenen ve son altıya kalan yarışmacıları bekleyen büyük mücadelede şeflerin sunumu ile gönüllere taht kuran yarışmada ilk eleme adayı kim olacak?

Merak ile beklediğiniz MasterChef Türkiye 118. bölümü canlı ve HD kalitesinde izlemeniz bu sayfada mümkün. Canlı yayın linkini ise sizler içinhemen aşağıya bıraktık. MasterChef Türkiye 118. bölüm izle 10 Aralık Perşembe günü sizlerle. İşte bölümün detayları.

MASTERCHEF TÜRKİYE 118.BÖLÜM İZLE - 10 ARALIK PERŞEMBE

MasterChef Türkiye 118. Bölüm İzle;  Gastronomik alanda Türkiye'nin en iyi yarışma programlarından olan MasterChef Türkiye, 2011 yılından bu yana 4. kez ülkemizde yayınlanıyor. Telifi Acun Ilıcalı'nın sahip olduğu Acun Medya tarafından Türkiye'de tutuluyor. 2011 yılında, 2018 yılında, 2019 yılında ve halen 2020 yılında yarışma programı devam ediyor. Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna'nın sunum ve jüri üyeliği yaptığı yarışma her hafta Pazartesi, Çarşamba,Perşembe, Cumartesi ve Pazar günleri yayınlanıyor. MasterChef Türkiye 118. bölüm izle ile bu akşam Eleme oyunu ile saat 20:00'de tv8 ekranlarında olacak. 

MASTERCHEF SON BÖLÜM ÖZETİ

Pazartesi günü yapılan MasterChef Türkiye 116. Bölümde kaptanlık yarışı ve avantaj oyunu oynanmış, kaptanlar arasındaki Avantaj yarışını Sefa kazanmıştı. Bu akşam Somer Şefin Sefa'ya teslim ettiği kutunun altında bir sürpriz yarışmacıları bekliyor. Birbirine bağlı dağcı halatları. Bu halatlar ile kırmızı takımın yarışmacıları, Eray, Özgül ve Emir birbirlerine bu halat ile bağlanacak ve bu akşamın oyununu  birbirlerinden kalan kısıtlı alanda gerçekleştirecekler. 

Gecenin menüsü ise kara kış yemöekleri olacak. En iyi lezzetleri çıkaracakları şüphesiz. Ancvak bir takım kazanacak ve kaybeden takım kendi aralarında dokunulmazlık oyunu oynayacaklar. 

 

10-12-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar