MasterChef Türkiye 2. bölüm izle

MasterChef Türkiye 2. bölüm izle
MasterChef Türkiye 2. bölüm izle; MasterChef Türkiye'nin 18 Temmuz Cumartesi akşamı yayınlanan yeni bölümünü izlemek için tüm detaylar haberimizde.

MasterChef Türkiye 2. bölüm izle; TV8 ekranlarının sevilen yarışma programı MasterChef Türkiye geri döndü. Yeni sezonun ilk bölümü 17Temmuz Cuma akşamı başladı. Sezonun 2. bölümü bu akşam ekrana geliyor. Yemek tutkunlarını ekrana bağlayan MasterChef Türkiye yine milyonlarca izleyici tarafından heyecanla takip edecek. Birbirinden iddialı pek çok şef adayı yaptıkları yemeklerle jüri üyesi şefleri memnun etmeye çalışacak. Tüm yarışmacılar yarışmayı kazanmanın hesaplarını yapıyor. Şampiyonluğa giden yol ise bu akşam başlıyor. Yeni bölümü izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın.

MASTERCHEF TÜRKİYE 2. BÖLÜM İZLE!

Sunuculuğunu ve jüri üyeliğini Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu  gibi usta şeflerin yaptığı Masterchef'de ellerin mahareti ve lezzeti öncelik olacak. Yarışmacılar şeflerin oluşturduğu takımlar halinde yarışırken, onlara usta Chefler lezzetli ve öğretici tiyolar verecek. Bazen kırıcı ve sert gözüksede bu yolculuğun sonunda hepsi birer Chef ve Chef adayı olarak ayrılacaklar. 

Bu akşam yayınlanacak Masterchef Türkiye 2. Bölümde ilginç bir isim konuk olacak. Bu konuk Jüri üyelerimizden Somer Sivrioğlu'nun neredeyse klonlanmış kadar benzeri olacak. Öylrki diğer jüri üyelerini ve Somer Chef'i bile hayrete düşüren bu isim kim? Jüri üyelerinin ve maharetli yarışmacıların kıyasıya yarıştığı Masterchef Türkiye 2. bölüm bu akşam saat 20:00'de Tv8'de.

 

18-07-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar