MasterChef Türkiye 2021 76. Bölüm İzle

MasterChef Türkiye 2021 76. Bölüm İzle
MasterChef Türkiye 2021 76. Bölüm İzle; 25 Eylül Cumartesi 76. Bölümüyle ekrana gelen MasterChef Türkiye’nin yayınlanan 76.Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

MasterChef Türkiye 2021 76. Bölüm İzle; Tv 8 ekranlarının başarılı yarışmalarından MasterChef Türkiye 2021 bu akşam ekrana gelecek 76. Bölümüyle yine seyirciyi ekrana bağlayacak. MasterChef Türkiye’nin bu akşam yayınlanacak 76. Bölümü saat 20.00’da Tv 8 ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Bu sezon yine heyecanlı bölümlerle seyirci karşısına çıkan ve artık bir fenomen haline gelen başarılı yarışma programı kanalın aynı zamanda en çok reyting alan yapımı konumunda. Birbirinden yetenekli isimlerin yer aldığı yarışma programında her hafta bir yarışmacı elenerek yarışmaya veda ediyor ve her hafta yarışma daha bir heyecanlı hale geliyor. Bu akşam ekrana gelecek MasterChef Türkiye 76. Bölümü saat 20.00’da Tv 8 ekranlarında seyirciyle buluşuyor.

MasterChef Türkiye Son Bölümde Neler Yaşandı?

Tv 8 ekranlarının sevilen ve başarılı yarışma programı MasterChef Türkiye her gün ekranlara gelerek seyirciyi ekrana bağlamayı başarıyor. Oldukça heyecanlı bölümlerin yaşandığı MasterChef Türkiye’de yayınlanan son bölümde takımlar dokunulmazlık kazanabilmek için yarıştılar. Yabancı ülkelerin İstanbul Başkonsoloslarına verilen yemekte kırmızı takım daha iyi bir yarışma çıkararak dokunulmazlığı kazandı. Bu hafta ikinci kez dokunulmazlığı kazanan Kırmızı takım elenme potasına aday göndermekten kurtulurken bu hafta ikinci kez rakibine mağlup olan mavi takım ise kendi aralarından belirledikleri iki adayı elenme potasına göndermek zorunda kaldı.

MasterChef Türkiye 76. Bölümde Neler Yaşanacak?

Tv 8 ekranlarının sevilen ve heyecanlı yarışma programı MasterChef Türkiye 2021 bu sezonda heyecan fırtınaları estiriyor. Yarışmanın bu akşam yayınlanacak 76. Bölümünde adaylar şefler tarafından kendilerine verilen MasterClas’da yarışırken en iyi yarışmacıya şefler tarafından özel bir ödül verilecek. Yarışmacılar peynir yapımını yerinde öğrenmek için şeflerle birlikte özel bir peynir üretim tesisine gidecek ve peynirle ilgili her türlü bilgiyi burada alacak. Ayrıca peynir yapımını öğrenecek yarışmacılar en iyi makarnayı yapmak için ter dökecekler. En iyi yemeği yapanın ödüllendirileceği yarışmada adaylar bireysel olarak yarışacak. Öbür taraftan yedeler ana kadroya girebilmek için adeta canla başla çalışacaklar. Bir adayın daha ana kadroya girme hakkını kazanacağı MasaterChef Türkiye bu akşam yayınlanacak 76. Bölümüyle Tv 8 ekranlarında olacak.

25-09-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar