MasterChef Türkiye 91. Bölüm İzle!

MasterChef  Türkiye 91. Bölüm İzle!
MasterChef Türkiye 91. Bölüm İzle; Dün gece MasterChef'e veda eden Tanya'nın ardından yeni bir haftaya başlanıyor. Yarışmada 12. Haftada kaptan kim olacak?

MasterChef  Türkiye 91. Bölüm İzle! İzleyici kitlesinin gözbebeği olan, ekralarımıza türk mutfağından dünya mutfağına, yöresel lezzetler ile beraber güncel tarifleri de deneyerek renk katan yarışmada bu gün kaptanlık yarışı yapılacak. Dün akşam yarışmaya vedda eden Kıbrıslı yarışmacı Tanya'nın ardından ne kadar göz yaşı dökülsede geride kalan yarışmacılar kendi birincilikleri için yarışmak zorundalar. 

Haftanın kontrolünü sağlayacak kaptanlık mücadelesinde MasterChef bölümünü tek parça vefull HD kalitesiyle bu sayfada yer alan bağlantı üzerinden MasterChef Türkiye 91. bölümü izleyebilirsiniz. Yeni bölümü izlemek için aşağıda yer alan bağlantıya tıklayın.

MasterChef Türkiye 91. Bölüm İzle!

Bu akşam 91. Bölümü ile ekranlara gelecek olan MasterChef Türkiye'de dün akşam bir yarışmacı programa veda etti. Kıbrıstan katılan, 24 yaşındaki yarışmacı Tanya Kilitkayalı, geride bıraktığımız 90. bölümde programdan ayrıldı. Şivesi ve sempatikliği ile gönüllerde taht kuran yarışmacı  iki haftadır eleme potasından düşmemiş idi. Bu hafta Toprak Ana konulu menüde  başına gelen  talihsizlik yüzünden yarışmada finalist olunca elenen isim de o oldu. 

Bu akşam yeni bir haftaya başlayan MasterChef yarışmacılarını zorlu bir akşam bekliyor. Görünüşte kolay ama püf noktaları ile dikkat gerektiren bir tarif ile yarışacaklar. Gecenin tarifi pankek. Mehmet Şefin sunumu ile yarışmaya başlayacakları akşada, orman meyveli, pankek şuruplu ve orman meyveli bir sumun tabağı olacak. 

Ancak tabakta bir kaç şart var. Pankekler tam püf noktaları ile pişecek, kabarmış yumuşak ve tam 10 kat olacak. 10 kat tabakta devrilmiyecek. Orman meyvesi süslemede kullanılacak ve şurubu orjinalinin aynısı olacak. Bu kriterleri bir araya getirebilen bir yarışmacı haftanın kaptanı olacak. ardından karşısına bir kaptan seçcek ve takımını oluşturucak. 

Tv8 ekranlarında yayınlanacak olan Masterchef Türkiye 91. Bölüm izlemek için canlı yayın linkimize tıklayarak Canli ve Ful HD kalitesinde izleyebilirsiniz.

02-11-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar