MasterChef Türkiye 92. Bölüm İzle!

MasterChef Türkiye 92. Bölüm İzle!
MasterChef Türkiye 92. Bölüm İzle; Dün gece MasterChef'ilk kaptanlık yarışının ardından yarışmada bir ilk yaşanacak. İlk ödül oyununun kazananı kim olacak?

MasterChef  Türkiye 92. Bölüm İzle! İzleyici kitlesinin gözbebeği olan, ekralarımıza türk mutfağından dünya mutfağına, yöresel lezzetler ile beraber güncel tarifleri de deneyerek renk katan yarışmada bu gün kaptanlık yarışı yapılacak. Dün akşam yarışmaya vedda eden Kıbrıslı yarışmacı Tanya'nın ardından ne kadar göz yaşı dökülsede geride kalan yarışmacılar kendi birincilikleri için yarışmak zorundalar. 

Haftanın kontrolünü sağlayacak kaptanlık mücadelesinin ardından ilk ödül oyunu yapılacak.Ödül ise iştah kabartıcı. MasterChef bölümünü tek parça vefull HD kalitesiyle bu sayfada yer alan bağlantı üzerinden MasterChef Türkiye 91. bölümü izleyebilirsiniz. Yeni bölümü izlemek için aşağıda yer alan bağlantıya tıklayın.

MASTERCHEF TÜRKİYE 92. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Bu akşam 92. Bölümü ile ekranlara gelecek olan MasterChef Türkiye'de dün akşam yeni haftanın ilk kaptanlık yarışı yapıldı. Mavi takım için en iyi pankeki yaparak kaptanlığı Emir kazanırken, Kırmızı takımın kaptanlığına Serhat'ı getirdi . Bu akşam ki bölümde ise şeflerin çoşku ile sunumunu yaptığı bölümde ilk ödül oyunu oynanacak. Programda yarışmacıların fazla yorulduğunu vebir motivasyona ihtiyaç duyduklarını dile getiren Mehmet Şef, oyunun ödülünün tahmin etmelerini istiyor. 

Yarışmanın ödülü ise tam 25.000 Türk Lirası. Ancak oyunun formatı biraz farklı. Oyunda önce yapılacak yemekler belilenecek, ardından takımlar ikisşerli grup halinde yemek yapmaya başlayacaklar. Kaptan ise ister ise yukarıdan iki kişiyi indirebilir. Fakat yukarıda kalanlar spoiler vermeremez ve yemek hakkında yardımcı olamazlar. 

Mehmet Şef'in denetiminde balkonda arkadaşlarını izleyen yarışmacılara Şef tarafından sarı ve kırmızı kartlar verilecek. Heyecanın doruklara çıktığı ilk ödül gecesinde 25.000 Türk Liralık ödülün sahibi kim olacak? MasterChef Türkiye 92. bölüm İzlemek için haberimizdeki detayları takip edebilirsiniz. 

İyi Seyirler. . . 

03-11-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar