MasterChef Türkiye 95. Bölüm İzle!

MasterChef Türkiye 95. Bölüm İzle!
MasterChef Türkiye 94. Bölüm İzle; 8 Kasım Pazar akşamı yayınlanan MasterChef Türkiye'de haftaya veda gecesi yaşanacak. Haftanın elenen ismi kim olacak?

MasterChef  Türkiye 95. Bölüm İzle! İzleyici kitlesinin gözbebeği olan, ekralarımıza türk mutfağından dünya mutfağına, yöresel lezzetler ile beraber güncel tarifleri de deneyerek renk katan yarışmada bugün eleme yarışı  yapılacak. geçtiğimiz hafta yarışmaya vedda eden Kıbrıslı yarışmacı Tanya'nın ardından ne kadar göz yaşı dökülsede geride kalan yarışmacılar kendi birincilikleri için yarışmak zorundalar. 

Haftanın dokunulmazlık oyunlarından sonra Kırmızı takımdan ve Mavi takımdan potaya çıkmaya hazırlanan iki yarışmacıya bu akşam kimler katılacak? MasterChef Türkiye 95. bölümünü tek parça vefull HD kalitesiyle bu sayfada yer alan bağlantı üzerinden MasterChef Türkiye 95. bölümü izleyebilirsiniz. Yeni bölümü izlemek için aşağıda yer alan bağlantıya tıklayın.

MASTERCHEF 95.BÖLÜMDE NELER OLACAK?

MasterChef Türkiye 95. Bölüm İzle! 8 Kasım Pazar akşamı yayınlanan MasterChef Türkiyede, bu akşam eleme oyunu oynanacak.  Büyük hevesler ile başlanan yarışmaya bu gece bir yarışmcaı daha veda edecek. Dün akşam ve ondan önceki bölümlerde oynanan dokunulmazlık oyunlarının sonucunda Barboros ve Furkan eleme adayı. Kırmızı takım ve Mavi takım yarışacak, akşam sonunda kazanan takımda yer alan yarışmacı bir hafta daha projeye dahil olmaya devam ederken kaybeden takımdan çıkacak yarışmacı ise bu akşam MaterChef Türkiye yarışmasına veda edecek. Kaybedenin kim olacağı merak içinde beklenirken, gecenin detayları ise şöyle; 

Bu akşam yayınlanacak MasterChef Türkiye 95.bölümde, Mehmet Şef'in sunumu ile Saray mutfağından seçilen yemekler ile takımlar yarışacak. İki takımda başlangıç ana yemek ve tatlı menüsü ortaya çıkaracak, Aynı yemekler için yarışacak takımlardan birisinin tabağı giden yarışmacının ismini belirleyecek. 12. Haftanın elenen yarışmacısı Furkan mı yoksa Barbaros mu olacak? Merak içerisinde beklenen gecede neler yaşanacak? MasterChef 95. Bölüm izlemek ve bölümü hd kalitesinde canlı olarak izlemek için haberimizin detaylarını kaçırmayın.

İyi Seyirler. . . 

08-11-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar