MasterChef Türkiye 96. Bölüm İzle!

MasterChef  Türkiye 96. Bölüm İzle!
MasterChef Türkiye 96. Bölüm izle; Yeni haftaya merhaba dedikleri eğlenceli bir Kaptanlık oyunu oynanacak. MasterChef Türkiye canlı izlemek için detaylar haberimizde!

TV8 ekranlarında Pazartesi, Salı, Perşembe, Cumartesi ve Pazar akşamları yayınlanarak izleyicisi ekranlara kilitleyen, Reyting sıralamalarında ilk 3'e kilit asmış olan yarışma programı MasterChef Türkiye yepyeni ve eğlenceli bir hafta ile bu akşam  sizlerle. 8 Kasım Pazar akşamı yapılan haftanın eleme programında göz yaşları sel olsada yeni haftanı konspti, herkese moral niteliğinde. Şeflerin ve yarışmacıların samimi sohbetleri ile gerçekleşecek MasterChef 96. Bölüm izlemek yayından haberdar olmak için haberimizi ve canlitv.com'u takipte kalın. 

MASTERCHEF tÜRKİYE YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Bir haftayı daha geride bırakarak yepyeni, dinamik ve bir okadar da eğlenceli bir haftaya hazır olun. Dünyanın kanunu olduğu gibi yarışmanında kuralı var. Her gelenin diğer yarışmacılara göre performansı eşlinde yarışmada kalmak için ihtiyacı olan güç kendisinde. hayal gücü ve el lezzetinde. Birbiri ile orantılı lezzetleri bir araya getirerek Ünlü şeflerin bile damaklarındda lezzet şöleni yaşatabilecek tariflerin ortaya çıktığı MasterChef Türkiye'de bu akşam bomba gibi bir bölüm olacak. 

Yeni haftanın ilk gününde kaptanlık heyecanının sardığı stüdyoda yarışmacıları büyük bir süpriz bekliyor. Pazartesi akşamında kaptanlık oyunununun konsepti gereği tezgahlar kaldırıldı. Yerlerine her yarışmacı için bir otantik havada bir yer sofrası ve üzerinde çiğ köfte hazırlayabilecekleri malzemeler ve ekipmanlar mevcut. Sıra gecesini andıran o keyifli dakikaların yaşanacağı ve yarışmacıların emek ve alın teri dökerek ortya çıkaracakları çiğ köfte gecesinde,  espirili ve muzip kişilikleri ile bizleri karşılayan şefler de geceye giyimleri ile eşlik edecekler. 

Her hafta heyecan ile takip edilen ve sadece lezzetleri ile değil tabaklarında görsel şölen ilede kalbimizde taht kurabilecek tariflerin denendiği MasterChef Türkiye 96. bölüm izlemek ve bölümler hakkında bilgi sahibi olmak için bizi takip etmeyi unutmayın. Yeni bölümlern yayınlandığı programı canlı ve hd kalitesinde izlemek için bağlantı linkimiz haberimizde mevcut. 

İyi Seyirler. . . 

09-11-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar