MasterChef Türkiye 97. Bölüm İzle!

MasterChef Türkiye 97. Bölüm İzle!
12. Haftanın kaptanlık seçimi ardından ilk dokunulmazlık bu akşam yapılacak. MasterChef Türkiye 97. Bölüm İzlemek ve detaylardan haberdar olmak için takipte kalın!

Dün akşam 96. Bölüm ile yayınlanan ve 12. haftanın ilk kaptanlık oyunu yapıldı. Eğlenceli ve bir okadar ter döktüren, yarışmacılara ve jüri üyeleri olan şeflerimize damaklarında şölen tadı veren sıra gecesi havasında çiğ köfteler yapıldı. Tadım yapan şeflerimiz en iyi kıvam, bütünlük ve lezzet'i bir arada sunan yarışmacı olan 41 yaşındaki yarışmacı Esra'yı mavi takımın kaptanlığına seçti. Kendisinden rakip takım olan Kırmızı takıma bir kaptan seçmesi istenen Esra ise zayıf halka olarak gördüğü Emir'i seçti. takımlar oluşturuldu. 

Kırmızı takıma Emir, Eray, Barbaros,Uğur, Sefa olurken, Mavi takımda, Esra Özgül, Serhat, Ayyüce, Ebru oldu. Artık güçsüz kimsenin kalmadığı, yarışmanın birinciliğide doğru hızla ilerlediği MasterChef Türkiye 97. Bölüm İzlemek için dataylar ve yayın linkimiz haberimizde!

Ödül Oyununun Kazananı Kim Olacak?

Büyük bir hırs, rekabet  ve lezzetlerle dolu devam eden yarımada bugünün 10 Kasım Atatürk'ü anma günü ve Ulu önder Mustafa Kemal Atatür'ün 82. Seneyi devriyesi olması sebebi ile yemekler de bu günün anlam ve önemine göre seçildi. Ulu Önder bedenen aramızdan ayrılsa da her 10 kasımda olduğu gibi  bugün de Atamız için bir masa sonsuza kadar kendisi için rezerve edildi. 

Bugün onun sevdiği yemekler olan, İrmik helvası, el açması börek ve bamya yemeği ve fava yapılacak. Takımlar birbirlerine tüyo ve becerilerini saklamak için tezgahlarını saklayarak yemeklerini tamamlamaya çalışacaklar. Şeflerimiz her yemekte olması gerektiği gibi püf noklaraı var ancak bamya için en önemli nokta olan sünmemesi için gerekli püf noktayı yarışmacılarımızdan yapmalarını bekliyor. 

İki takımın kıyasıya yarıştığı 10 Kasım Salı ödül oyunu için MasterChef Türkiye 97. Bölüm İzlemek için ve haberimizden bölümü canlı izlemek için bağlantı butonunu kullanmayı, ayrıca bizi takip etmeyi unutmayın. . . 

 

10-11-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar