MasterChef Türkiye 98. Bölüm İzle!

MasterChef Türkiye 98. Bölüm İzle!
MasterChef Türkiyede haftanın ilk dokunulmazlık oyunu bu akşam yapılacak. MasterChef Türkiye 98. Bölüm ile 12 Kasım Perşembe akşamı TV8'de!

12. Haftanın 3. yarışma gecesi bu akşam yayınlanıyor. Haftanın ilk akşamı kaptanlık,  ikinci akşamı ödül oyunu yaşandı. 10 Kasım Salı günü yayınlanan MasterChef 97. bölümde, 10 Kasım Atatürk'ü anma günü idi. Günün anlam ve önemine ithafen, Tüm ekip ve Şefler yası simgeleyen siyah giyinerek yarışmaya katılım sağladı. Gecenin ödül yarışmasında yemekler öncelikle Atatürk'ün en sevdiği yemekler olan Fava, Etli Bamya, İrmik helvası, El açması börek  yapılarak yarışmanın ilk aşaması yapıldı. 

Ardından kızların ikinci oyun olan tadım oyununa geçerek gözleri kapalı lezzetleri tanıma ve ardından da elenererk Esra ve Ayyüce arasında kalınarak gecenin 25.000 Tl ödülü kazananı mavi takımın kaptanı olan Esra'ya gidiyor. Esra ya başarılarının devamını diliyoruz. MasterChef Türkiye 98. Bölümde bu akşam neler olacak? İlk dokunulmazlık kimin olacak? artık 10 kişi kalan yarışmacılar için çember daralıyor. Başarının yollarını aydınlatmasını diliyor ve yeni gecenin özetine geçiyoruz. 

MasterChef Türkiye 12. Haftada İlk Dokunulmazlık Kimin Olacak?

Haftanın ilk dokunulmazlık oyunu bu akşam gerçekleşecek. Şeflerin sunumu ile başlatılacak gecede 5 ayrı malzeme şeceneği var. Her malzeme için iki takımdan birer yarışmacı yarışacak ve bu tatlar ile menü oluşturulacak. Gecenin ilk malzemesi Egenin incilerinden biri enginar. Emginar için Özgül ve Uğur yarışacak. Bir diğer çeşit börek. Börek için yarışacak yarışmacılar Eray ve Ebru. Ardından gelecek lezzet ise Bonfile. Bonfile için yarışacak kişiler Ayyüce ve Barbaros. Ardından onları takip eden lezzet Palamut balığı. Palamut balığı için yarışacaklar Sefa ve dün geceki ödül oyunun birincisi ve mavi takımın kaptanı Esra. Son olarak servis edilecek lezzet ise kırmızı takımın kaptanı olan Emir ve mavi takımın tek erkek yarışmacısı Serhat. 

Gerginlik dolu dakikaların yarışmacıları beklediğ dokunulmazlık gecesinde ilk dokunulmaz ve potanın ilk ismi belirlenecek. Haftanın eleme adayları arasına girecek isimler kimler? Merak ile beklenen MasterChef Türkiye 98. Bölüm ile bu akşam saat 20:00'de TV8'de. İzlemek ve haberdar olmak için bizi takip edin. . 

12-11-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar