MasterChef Türkiye 99. Bölüm İzle!

MasterChef Türkiye 99. Bölüm İzle!
MasterChef Türkiyede yine bir dokunulmazlık oyunu oynanacak. MasterChef Türkiye 99. Bölüm ile 14 Kasım Perşembe akşamı TV8'de!

MAsterChef Türkiye'de bu akşam 99. bölüm yayınlanacak. bir önceki akşam yayınlananan MasterChef Türkiye 98. bölümde bir dokunulmazlık oyunu yapılmıştı. Yarışmacıların beyaz önlük için kıyasıya yarıştığı gecede ilk dokunulmazlık oyunu yapılmış idi. Yapılan yarışmada kırmızı takım kaybetti. Ardından kendi aralarında yaptıkları yarışmada ise Barbaros ve ERay'ın tabakları kötü çıkmıştı. Aralarında ise oy birliği ile Barbaraos'u seçerek bu haftanın potadaki ismini belirlemiş oldular. 

Bu akşam yapılacak bölümde ise ilk düello yine birbirirnden güzel insanlara ve hikayelere konukluk eden Kahramanmaraşta yapılacak. Merak edilern ve geceye damga vuran dakikaları MasterChef 99. Bölüm izle haberimizde bulabirlirsiniz. Bizi takip etmeyi unutmayın.

MASTERCHEF 99. BÖLÜM ÖZETİ

MasterChef 99. Bölüm, yukarıda da belirttiğimiz gibi birbirinden güzel insanlara, hikayelere ve kahramanlıklara ev sahipliğii yapan Kahraman Maraşta yapıldı. Kırmızı ve Mavi takım maraş'ın güzel sokaklarında, tarihi konakları, müzeleri ve mandıralarında vakit geçirirek tanıma fırsatı buldu. Ardından iki takımda Ballı Börek, Pazı Sarması, Marul Cacığı , Ekşili aya sulusu ve maraş sarı çeltik pilavı, ekşili çorba yemeklerini ortaya çıkaracaklar. MAraşta yaşayan ve oranın özgün lezzetlerini sunan şefler tadımları gerçekleştirecek. 

Yarışmacılara oy verildikten sonra kazanan takımın ardından kaybeden takım kendi aralarında eleme adayını belirlemek için ülkemizin zor lezzetlerinden biri olan sumak ekşisi ile yemek yapacaklar. Kazanan takıma başarılar, kaybeden takıma ise biraz daha dikkatli olmalarını diliyoruz.  MasterChef Türkiye 99. bölüm izlemek için detaylarıız haberimizde mevcut. canlı yayını izlemek ve detaylardan haberdar olmak için bizi takip etmeyi unutmayın.

14-11-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar