Zeytin Ağacı (Another Self) Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu!

Zeytin Ağacı (Another Self) Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu!
OGM P ictures tarafından yapımı üstlenen, başrollerini Tuba Büyüküstün ve Murat Boz’un paylaştığı Zeytin Ağacı (Another Self) dizisinin yayın tarihi belli oldu!

Tüm dünyada büyük hayran kitlesine sahip Tuba Büyüküstün’ün başrolünde yer aldığı Zeytin Ağacı (Another Self) dizisinin yayın tarihi açıklandı. Tuba Büyüküstün son olarak Sefirin Kızı dizisinde, Neslihan Atagül’ün rahatsızlığı sebebi ile diziden ayrılmasından dolayı diziye dahil olmuştu. Ayrıca Kara Para Aşk dizisi ile tüm dünyada adını duyurmuş dizi büyük ses getirmişti. Med Yapım tarafınca da Disney Plus için Siyaha Bulanan Kadınlar adlı dizide başrol oynuyor. Geçtiğimiz yıl çekimleri tamamlanan dizinin yayın tarihi uzun bir zamandır merak ediliyor ancak yapımcı ve kanal tarafından henüz ne zaman yayınlanacağı açıklanmamıştı. Buna rağmen dizi 2. Sezon için de onay aldı ve 2. Sezonun çekimlerine başlanacaktı. Dünyada Another Self olarak duyrulan ismi Türkiye’de ise Zeytin Ağacı olarak duyuruldu ve diziyle alakalı uzun bir sürenin ardından dizinin yayın tarihi açıklandı. Dizinin ilk tanıtım fragmanı da yayınlandı. Zeytin Ağacı (Another Self) dizisi ne zaman başlayacak? Yayın tarihi ne zaman? İşte merak edilen sorunun cevabı…

Zeytin Ağacı Dizisinin Tanıtım Fragmanı

Zeytin Ağacı (Another Self) Dizisi Ne Zaman Başlayacak?

Başrolünde Tuba Büyüküstün’ün rol aldığı Zeytin Ağacı (Another Self) dizisinin oyuncu kadrosunda ayrıca Murat Boz, Seda Bakan, Boncuk Yılmaz, Serkan Altunorak, Füsun Demirel, Fırat Tanış ve Rıza Kocaoğlu gibi isimlerin de yer aldığı dizi 28 Temmuz 2022’de Netflix’te başlayacak.

Yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Burcu Alptekin’in oturduğu Zeytin Ağacı (Another Self) dizisinin çekimleri geçtiğimiz yıl tamamlanmıştı. Dizinin çekimleri Çanakkale ve Ayvalık taraflarında çekildi.

Zeytin Ağacı (Another Self) dizisinde Ada ile Toprak’ın aşkı anlatılıyor. Dizideki üç kadın aynı okuldan mezun olmuştur. Üç kadından (Tuba Büyüküstün, Seda Bakan, Boncuk Yılmaz) birinin kansere yakalanması ve aralarında geçen olaylar dizinin konusunu oluşturur.


Zeytin Ağacı (Another Self) Dizisinin Yayın Tarihi: 28 Temmuz Perşembe

8 bölümden oluşan Zeytin Ağacı (Another Self) dizisinin ilk sezonun yayın tarihi 28 Temmuz Perşembe günü oldu.

Netflix’te izleyici ile buluşacak Zeytin Ağacı dizisinde Tuba Büyüküstün ‘Ada’yı, Seda Bakan ‘Leyla’yı, Boncuk Yılmaz ‘Sevgi’yi canlandırırken, Murat Boz ise ‘Toprak’, Fırat Tanış ise ‘Zaman’ karakterlerine hayat veriyor. Ada 30’lu yaşlarında başarılı bir cerrahtır ve yakın arkadaşı Sevgi’ye kanser teşhisi konması üzerine Ada hemen arkadaşını ameliyat etmek ister ama Sevgi ameliyat olmak istemez.

Sevgi tuttuğunu koparan, başarılı bir avukattır. Hayatında her şey yolunda gitmese de şikayetçi de değildir ancak bir gün kanser olduğunu öğrenir ve tıbbı çarelerin fayda olmadığını sadece ölümü geciktirdiğini düşünür ve bitkisel tedavi yöntemlerini arar. 

Bir diğer yakın arkadaşları Leyla, kariyer yapmamış; kocası ile mutlu bir hayat süren bir kadındır.  Üniversite döneminden beri üç sıkı dostturlar.

Önce Ayvalık’a doğru yola çıkan üç arkadaş, daha sonra da yeniden şekillendirdikleri geleceklerine doğru yolculuğa çıkar. Dizinin konusunda bir başka detay ise Sevgi’nin evliyken gönlünü başka birisine kaptırması olur. Sevgi’nin, Zaman adında Ayvalık’ta yaşayan ve bitkisel tedaviler konusunda uzmanlaşmış karizmatik bir adam ile arasında bir yakınlaşma olacaktır. Zeytin Ağacı dizisi 28 Temmuz’dan itibaren yalnızca Netflix’te yayınlanacak.








24-06-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar