Masterchef Türkiye’de Ana Kadroya Giren İsim Kim Oldu?

Masterchef Türkiye’de Ana Kadroya Giren İsim Kim Oldu?
Tv 8 ekranlarında yayınlanan sevilen yarışma programı MaserChef Türkiye’de yedeklerden ana kadroya girmeye hak kazanan aday belli oldu.

Tv 8 ekranlarında dört sezondur ekrana gelen sevilen yarışma programı MaasterChef Türkiye yeni sezonda da yine seyirci tarafından heyecanla ve ilgiyle takip ediliyor. Programda yarışma ana kadrosu geçtiğimiz haftalarda belirlenmiş ve yarışmalar başlamıştı. Ancak ilk haftalarda elenen yarışmacıların yerine yedek adaylardan ana kadroya yarışmacı takviyesi devam ediyor. Şu ana kadar yedeklerden ana kadroya iki aday girdi. Geçtiğimiz haftalarda yedek yarışmacıların ana kadroya girmesi oldukça heyecanlı yarışmalara sahne olmuştu. Bu hafta elenecek ana kadro adayının yerine yedek kadrodan girecek aday da belli oldu. Oldukça heyecanlı geçen yarışma sonunda seyirci tarafından da ilk günden beri takip edilen ve sevilen, samimi hareketleriyle dikkatleri çeken genç adaylardan Ateş Durukan ana kadroya girmeye hak kazandı.

Masterchef Türkiye’de Ateş Ana Kadroda

2021 sezonunun MasterChef Türkiye’sinde yedek kadrodan ana kadroya giren üçüncü yarışmacı belli oldu. Ana kadroya girmeye hak kazanan aday ise yarışmanın en genç adayı Ateş oldu. Ateş yarışmanın ilk turunda esnaf lokantası kültüründe kendilerine yapılması için verilen köfteyi en iyi yapan ilk altı aday arasına kalarak yaratıcı yemek yapmaya hak kazandı. Altı aday arasında yapılan yaratıcı yemek yarışmasında şeflerin kendilerine verdiği vişneyi en iyi kullanan aday Ateş oldu. Ateş Mete ile birlikte son ikiye kaldı ve şeflerin oyuyla ana kadroya girmeye hak kazandı. Ayrıca Mete MasterChef Türkiye tarihinde yarışmanın ana kadrosuna girmeye hak kazanan en genç aday oldu.

Ateş Durukan Kimdir?

MasterChef Türkiye ana kadroya yedeklerden girmeye hak kazanan Ateş Durukan MasterChef Türkiye tarihinin de en genç yarışmacısı durumunda. Ateş Durukan 2003 yılında İzmir’de dünyaya gelmiştir. Henüz 18 yaşında olan genç yarışmacı 18 yaşında olmasına rağmen oldukça başarılı yemeklerle şefleri şaşırtmayı başarmıştır. Aşçılık lisesi bölümünden mezun olan Ateş Durukan her şeyi annesi için yaptığını belirtmektedir. Ateş Durukan yarışmanın başından beri seyircinin de çok sevdiği adaylar arasında yer almıştır. Ateş Durukan MasterChef Türkiye yarışmasından elenecek 3.aday yerine ana kadroya girecek ve pazartesi gününden itibaren ana kadroda yarışmaya başlayacaktır.

12-09-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar