Show Tv’nin Yeni Dizisi İçimizden Biri Bu Akşam Başlıyor! Peki Dizide Kim Kimdir?

Show Tv’nin Yeni Dizisi İçimizden Biri Bu Akşam Başlıyor! Peki Dizide Kim Kimdir?
Süreç Film tarafından hazırlanan İçimizden Biri bu akşam Show Tv ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Peki dizinin hikayesi ne ve dizide hangi oyuncu hangi karakteri canlandırıyor?

Televizyon kanallarında yeni yayın dönemi heyecanla başlıyor. Yeni dizler ve geçen sezonlardan kalma diziler bir bir yeni bölümleriyle ekranlara gelmeye başladı. İlkönce geçtiğimiz sezondan kalan diziler seyirciyle buluşurken bu akşam ise iki yeni dizi seyirciyle buluşacak. Bunlardan biri Fox Tv’de ekrana gelecek olan Uzak Şehrin Masalı olurken bir diğeri ise Show Tv ekranlarında yayınlanacak olan İçimizden Biri adlı dizi. Süreç Film tarafından hazırlanan dizi yaz sezonu boyunca hazırlıklarını tamamlamaya çalıştı. Seyirci tarafından merakla takip edilen ve başlaması beklenen dizinin ilk bölümü bu akşam ekrana geliyor. Kanalın reyting beklediği yapımlardan olan İçimizden Biri bir yabancı genç delikanlı ile bir Türk kızının aşkını ve bu sırada yaşayacakları heyecanlı ve gerilimli anları ekrana taşıyacak. Süreç Film imzalı İçimizden Biri’nin oyuncu kadrosunda ise Bora Akkaş, Özge Yağız, Mustafa Avkıran, Derya Alabora, Renan Bilek, Asuman Damak, Benian Dönmez, Burak Satıbol, Deniz Cengiz, Ceren Karakoç ve Korhan Herduran yer alıyor.

İçimizden Biri’nde Kim Kimdir?

Show Tv’nin heyecanla beklenen yeni dizisi İçimizden Biri ilk bölümüyle bu akşam ekrana gelecek İçimizden Biri’nde hangi oyuncu hangi karakterle seyirci karşısına çıkıyor? İşte bunun cevabı.

Adam Willson (Bora Akkaş)

İçimizden Biri’nin ana oyuncusu olarak seyirci karşına çıkan Bora Akkaş dizide İrlandalı bir genci canlandırmaktadır. Adam  Willson oldukça neşeli ve eğlenceli ve sevilen bir tiptir. Marmaris’te dünyaya gelmiştir. Dizide Havva’ya aşık olarak ortalığı karıştırır. Adam Willson’un babası da bir papazdır. Adam tüm her şeye rağmen aşkının peşinden koşar ve Havva ile birlikte olmak için her şeyi göze alır.

Havva Aladağ (Özge Yağız)

Havva ailesinin en küçüğüdür. Yaşadığı bu ana kadar ailesini her zaman gururlandıran Havva hacı babasının da gözbebeğidir. Ancak ne zaman ki Adam Willson’a aşık olur her şey değişir. Tüm aile Havva’nın yabancı ve Hıristiyan birine aşık olmasını kabul edemez ancak o tüm her şeye karşı gelerek aşkı için mücadele eder.

William Willson (Renan Bilek)

William Willson tam anlamıyla bir Türkiye ve Marmaris aşığıdır. Kilise papazıdır ve Adam’ın babasıdır. Herkes tarafından sevilen, yumuşak huylu iyiliksever ve saygı duyulan biridir. Ancak oğlunun Müslüman bir kıza aşık olması William Willson’un da en büyük sınavlarından biri olacaktır.

Hünkar Aladağ /Mustafa Avkıran)

Aladağ’lar ailesinin otoritesi sarsılmaz tek yetkili kişisidir. Bu kural her ne kadar sadece Havva için geçerli olmasa da Havva’nın yabancı birine aşık olması Hünkar’ın da sabrının sınamasına sebep olur. Hava’nın bu aşkı itiraf etmesiyle Hünkar’ın yapacaklarının artık bir sınırı yoktur.

Adile Aladağ (Benian Dönmez)

Kocası Hünkar’ın tam tersi yumuşak huylu biridir. Tam anlamıyla aile bireyleri arasındaki köprü ve arabulucudur. Kimin bir derdi olsa yardımına koşan biridir. Havva’nın İrlandalı birine aşık olması ne yazık ki onun bile üstesinden gelemeyeceği bir iş olmuştur.

12-09-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar