MasterChef Türkiye’de Elenen İsim Belli Oldu!

MasterChef Türkiye’de Elenen İsim Belli Oldu!
Tv 8’in başarılı yarışma programı MasterChef Türkiye’den elenen son isim dün gece belli oldu. Heyecan ve korku dolu anların birlikte yaşandığı gecede kim elendi? İşte cevabı!

Tv 8 ekranlarında yayınlanan ve seyirci tarafından heyecanla takip edilen MasterChef Türkiye’de 18 Ekim tarihli 80. Bölümde haftanın elenen ismi belli oldu. Heyecanla geçen ve her geçen gün daha da zorlaşan ve artık en ufak bir hatanın bile elenmeyle sonuçlandığı yarışmada adaylar elenmemek için ellerinden geleni yapıyorlar. Son haftada kırmızı ve mavi takım arasında yapılan yarışmada kırmızı takımdan iki mavi takımdan ise dört aday eleme potasına gitti. Eleme potasına giden Emir, Uğur, Esra, Tanya, Didem ve Özgül arasında elenmemek için kıyasıya bir mücadele yaşandı. 18 Ekim Pazar akşamı yapılan eleme gecesinde yarışmanın elenen adayı belli oldu. İşte MasterChef Türkiye’de haftanın elenen adayı.

MasterChef Türkiye’den Elenen Kim Oldu?

Tv 8’in reyting rekorları kıran yarışması MasterChef Türkiye’de haftanın eleneni belli oldu. Yarışmanın 80. Bölümünde gerçekleştirilen eleme gecesinde eleme potasına giden adaylar elenmemek ve potadan çıkmak için ellerinden geleni yaptı. 6 adayın elenmemek için mücadele ettiği gecede ilk turda üç aday elenmekten kurtuldu. Tavuk ciğerinin ana malzeme olarak kullanılacağı yarışmanın ilk turundan ilk olarak Emir, Uğur ve Esra çıkmayı başardı ve elenmekten kurtuldu. Kalan adaylardan Didem, Özgül ve Tanya arasında yapılan son yarışmada ise Özgül ve Tanya elenmekten kurtulurken yarışmaya yedeklerden katılan Didem MasterChef Türkiye’den elenen isim oldu.

Yangın Paniği Yaşandı!

MasterChef Türkiye eleme gecesinde yarışmacılar elenmemek için mücadele ederken talihsiz bir olay yaşandı. Yarışmanın ilk turunda Tanya yemeği fırına koyduğu sırada fırından dumanlar çıkmaya başladı. Tanya’nın fırında unuttuğu tartın yanmaya başlamasıyla yarışmacılar ve şefler arasında kısa süreli bir panik yaşandı. Stüdyoda korku dolu anların yaşanmasına sebep olan olay büyümeden söndürüldü. Bu olayın ardından yarışmacılar kaldıkları yerden devam ettiler.

MasterChef Türkiye Didem Kimdir?

MasterChef Türkiye’nin son elenen yarışmacısı Didem yarışmaya yedeklerden daha sonradan katıldı. İnşaat mühendisi olan Didem Devay 26 yaşında ve inşaatlarda iki yıl boyunca şantiye şefliği yapmış durumda. Yarışmaya deneyim sahibi olmak ve mutfak şefliği yapmak için katılan Didem yarışmanın ilk turunda taze sebzeli levrek sarmasıyla bir üst tura çıkmayı başarmıştı.

19-10-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar