Masterchef Türkiye’nin İlk 8 İsmi Belli Oldu!

Masterchef Türkiye’nin İlk 8 İsmi Belli Oldu!
Tv 8 ekranlarında seyirciyle buluşan ve heyecanla takip edilen MasterChef Türkiye 2020’nin 16 kişilik ana takımının il 8 ismi belli oldu. İşte detaylar!

Tv 8 ekranlarında seyirciyle buluşan ve her akşam ekranlara gelen ve heyecanla takip edilen MasterChef Türkiye tüm heyecanı ve hızıyla devam ediyor. Halen eleme turlarının devam ettiği yarışmada ana kadro olan 16 kişilik kadroda ilk 8 aday belirlendi. Birbirinden heyecanlı ve iddialı yarışmacıların katıldığı ve 14 adayın dahil olduğu ilk grupta heyecanlı bir süreç sonunda ismini 16 kişilik kadroya yazdıran isimler mutlu sona ulaşırken kalanlar ise yarışmaya veda ettiler. Sürpriz sonuçların da çıktığı yarışmada bundan sonraki süreçte ise ikinci 14 kişilik gruptan 8 aday daha belirlenecek ve böylece 16 kişilik kadro tamamlanarak asıl yarışmaya geçilecek.

Masterchef Tüm Hızıyla Devam Ediyor!

MasterChef Türkiye 2020 sezonunda yine heyecanlı ve iddialı bir yarışma programı olduğunu ortaya koydu. İlk başladığı günden itibaren binlerce aday arasından seçilen ve ön eleme ardından üçlü final ve son olarak 28 aday arasına kalanlardan seçilecek 16 kişilik takımın ortaya çıkacağı yarışmada ilk yarı sonlandı ve ilk 8 aday belirlendi. 28 kişinin 14’er kişilik iki grup halinde yarıştığı ve gruptan 8 adayın asıl takıma kalacağı karışmanın ilk grup seçmeleri tamamlanırken ikinci grubunda seçmelerine başlandı. İlk grubun 8 ismi heyecanlı bir süreç sonunda belirlenirken seyirciler de büyük heyecan ve keyif yaşadı.

Masterchef İlk 8 İsim Kim?

Tv 8 ekranlarında seyirciyle buluşan ve her akşam ekrana gelen MasterChef Türkiye’nin 2020 sezonu için yarışmaya başvuran binlerce aday arasından sıyrılarak son 28’e kalan yarışmacılar son virajda kendilerini ve maharetlerini gösterdiler. 28 kişilik kadrodan ilk grup yarışmacıların elemeleri tamamlandı ve ilk 8’e kalarak 16 kişilik ana kadroda yer almaya hak kazanan isimler zorlu bir sürecin sonunda belli oldu. Mutlu sona ulaşan ilk 8 şu isimlerden oluştu.  

-          Serhat Doğramacı

-          Duygu Acarsoy

-          Özgül Coşar

-          Emir Elidemir

-          Ayyüce Kamit

-          Sedat Tuncer

-          Esra Tokelli

-          Furkan yalçın

İlk grubun ardından 14 kişilik ikinci grubun seçmelerine de başlandı ve buradan çıkacak ikinci 8 kişiyle MasterChef Türkiye’nin 3. Sezonunun 16 kişilik ana kadrosu tamamlanacak ve bu isimlerle asıl yarışmaya başlanacak.

10-08-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar