MasterChef Walison Komşusuyla Karakolluk Oldu!

MasterChef Walison Komşusuyla Karakolluk Oldu!
MasterChef yarışmasında son 28’e kalan ve sempatik tavırlarıyla herkesin sevgisini kazanan Walison Fonseca komşusuyla gürültü yüzünden karakolluk oldu. İşte detaylar!

Geçtiğimiz günlerde MasterChef Türkiye’nin yarışmacı adaylarından biri olan ve son 28 kalan Brezilyalı Walison Fonseca sempatik tavırları, başarılı yemekleri ve saygılı kişiliğiyle herkesin dikkatini çekmeyi başarmıştı. Son anda yarışmadan elenen ve pek çok takipçi ve sevenini üzen yarışmacı uzun bir süredir Türkiye’de yaşıyor. Bir Türk’le evli olan ve ülkemizde yaşamaya karar veren Walison Fonseca geçtiğimiz günlerde talihsiz bir olaya karıştı. Komşusuyla tartışan ve kavga eden Walison Fonseca karakola giderek komşusundan şikayetçi oldu. Aynı şekilde komşusunun da kendisinden ve eşinden şikayetçi olduğu Walison Fonseca olaya ilişkin bir açıklama yayımlayarak yaşananları açıkladı. İşte Walison Fonseca’nın iddia ettiği ve artık savcılık tarafından araştırma aşamasında olan olayla ilgili gerçekler.

Walison Fonseca Karakolluk Oldu!

Tv 8 ekranlarında yayınlanan başarılı yemek yarışma programı MasterChef Türkiye’de yarışmacı olan ve son 28 aday arasına kalma başarısını gösteren ancak daha sonra elenen Walison Fonseca ve eşi yaşadığı yerde komşularıyla yaşananlar yüzünden karakolluk oldu. İddiaya göre Walison Fonseca ve Türk nişanlısı oturdukları evde müziğin sesinin yükseklinden dolayı komşuları A. G. İle tartışma yaşadı. Komşularının Walison Fonseca ve nişanlısının evinden gelen yüksek müzikten rahatsız olmasından dolayı duvara birkaç sefer yumruk attıkları ve ardından Walison Fonseca ve nişanlısının kaldığı evin kapısını çalarak şikayette bulundukları öğrenildi. Ancak kapıyı açan Walison Fonseca’nın iddiasına göre komşu A.G. kapıyı yumrukladı ve zorla içeriye girmeye çalıştı. Kapıyı kapatan Walison Fonseca komşularının bahçeye yöneldiğini ve buradan kendilerine sinkaflı küfürler ve tehditler savurduğunu iddia etti. Olay yerine gelen polislere şikayette bulunan Walison Fonseca şikayetini karakolda da sürdürdü.

Walison Fonseca Açıklama Yaptı!

Walison Fonseca olayla ilgili bir açıklama yaptı ve “öğleden sonra 18.00 civarı eve geldik ve akustik bir müzik açtık. Sonra birinin duvarı yumrukladığını ve ağza alınmayacak küfürler ettiğini fark ettik. Eşim sesleri banyodan duyup geldi ve neler oluyor dedi. O sırada kapı çaldı, eşim kapıyı araladı. Şahsın eşim bornozluyken kapıyı ittirip içeriye girmeye çalıştığını ve öldüreceğim seni diye bağırdığını fark ettim. Eşim o sırada kapıyı kapatıp kilitledi. Bu şahıs kapıda küfürler edip tekmeleyerek dakikalarca bizi taciz etti. Evimiz giriş katı olduğu için bir cama bir kapıya gelip tehditler, küfürler savurdu. O kadar tahriğe rağmen ben sadece eşimi korumaya çalıştım ve evimden çıkmadım. Şahıs yarım saatten çok kapımızda bekledi ve etrafta da bir sürü insan birikti. Eşim iyice korkup polisi aradı. Polis geldiğinde eşim ve ben şikayetçi olduğumuzu söyledik. Polis şahısla konuşmaya gittiğinde şikayetçi olmadığını, sorun olmadığını dile getirmiş. Fakat biz tabi ki karakola gidip şikayetçi olduk” ifadelerini kullandı.

21-08-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar