Masterchef Yeni Sezon Ne Zaman Başlıyor? Başvuru Nasıl Yapılır?

Masterchef Yeni Sezon Ne Zaman Başlıyor? Başvuru Nasıl Yapılır?
Tv 8'in başarılı yarışma programı Masterchef için geri sayım başladı. Yarışmacı adaylarının belirlenmeye başladığı yarışma ne zaman ekranlara geliyor? İşte detaylar!

Geçtiğimiz sezon Tv 8’de yayınlanan ve bir anda tüm Türkiye’nin dikkatlerini üzerine çekmeyi başaran yarışma programı Masterchef’de yeni sezon için yarışacak adayların seçmelerinin başladığı haberi bir anda herkesin dikkatini yine bu programa çevirmesine neden oldu. Geçtiğimiz sezon ekranlarda fırtına gibi esen ve yarışmacıların yarışmadaki performansları kadar yarışma dışı olaylarıyla da gündemden düşmeyen program Eylül yayın dönemine de büyük bir titizlikle hazırlanıyor. Masterchef Türkiye’nin ikinci sezonuyla ilgili bütün haberleri Canlıtv takipçileri için derledik.

Masterchef Türkiye Yeni Sezon Ne Zaman Başlıyor?

Geçtiğimiz yayın döneminde Tv 8’de ekranlara gelen ve sunuculuğunu ve Masterchefliğini Hazer Amani, Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu gibi usta ve dünyaca tanınmış Mastercheflerin üstlendiği yarışma bu yayın döneminde ne zaman ekranlara gelecek? Son zamanlarda sıkça sorulan bu sorunun cevabını canlıtv takipçileri için araştırdık. Masterchef Eylül yayın döneminde Tv 8’de ne zaman ekranlara gelecek tam tarih henüz belli değil. Ancak program için şimdiden hazırlıklar başlamış durumda. Geçtiğimiz sezon adından sıkça söz ettiren yarışma bu sezona da damgasını vuracak gibi görünüyor. Peki, yarışmaya başvuru nasıl yapılıyor ve seçmeler nasıl oluyor? İşte cevabı!

Masterchef Başvurusu Nasıl Yapılır?

Masterchef Türkiye’nin yeni sezonunun aday başvuruları başlamış durumda. Seçmeler Acun Medya internet sitesinde bulunan form doldurularak yapılıyor. Yarışmaya başvuracak adayların en iyi yaptığı üç yemeğinde sorulduğu form doldurulduktan sonra başvuru tamamlanmış oluyor. Daha sonra bu başvuruların değerlendirilip yarışmada yarışacak adayların belirleneceği belirtiliyor.

Masterchef Türkiye 1. Sezonun Galibi Kim?

Geçtiğimiz yayın döneminde Tv 8’de yayınlanan ve tüm Türkiye’nin beğeniyle seyrettiği yarışma programında, çekişmeli, uzun ve yorucu haftaların sonunda Uğur ve Kerem finale kalmıştı. Birbirine yarışmanın en başından beri rakip olan ve her fırsatta karşı karşıya gelen yarışmacıların final yarışması da oldukça heyecanlı olmuştu. Herkesin kesin Kerem kazanacak diye beklediği yaarışmanın final bölümünde Uğur beklentileri mtersine çevirmeyi başarmıştı. Uğur ve Kerem finalinde kıyasıya bir rekabet sonunda Uğur, Kerem’i mağlup ederek Masterchef Türkiye’nin ilk sezonunun birincisi olmayı başarmış ve Masterchef olmaya hak kazanmıştı.

25-06-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar