MasterChef'in Son Bölümünde İkinci Eleme Adayı Kim Oldu? İşte Dokunulmazlık Ödülünü Kazanan Takım!

MasterChef'in Son Bölümünde İkinci Eleme Adayı Kim Oldu? İşte Dokunulmazlık Ödülünü Kazanan Takım!
Tv 8 ekranlarında yayınlanan ve her bölüm bir önceki bölümden daha heyecanlı geçen MasterChef Türkiye'de sona yaklaşıldıkça heyecan da zirve yaptı. İşte detaylar!

Tv 8'in en çok seyredilen programlarından MasterChef Türkiye her bölüm seyirciyi heyecandan heyecana sürüklüyor. Yarışma programında sona yaklaşıldıkça ve aday sayısı düştükçe heyecan zirve yapmaya başladı. Son olarak 6 adayın kaldığı ve çekişme ve rekabetin iyice tavan yaptığı yarışmada adaylar da artık daha çok kendilerini kurtarmak için çalışmaya başladılar. Son olarak takımlar halinde son kez yarışan adaylar yine iki takıma ayrıldı. Ekin, Batuhan ve Cemre'ye karşı Güliz, Rıfat ve Alican yer aldı. Takımlar arasında yapılan yarışmaların ardından eleme potasına giden ilk aday Mavi Takım'dan Rıfat olurken, eleme potasına giden ikinci aday ise büyük çekişmeler sonrasında belli oldu. İşte MasterChef Türkiye'de eleme potasına giden ikinci aday!

Dokunulmazlık Oyununu Kazanan Takım Kim?

Mavi Takım ve Kırmızı Takım olarak son kez karşı karşıya gelinen MasterChef Türkiye'de eleme potasına giden ilk aday Mavi Takım'dan Rıfat olmuştu. 11 Aralık akşamı yayınlanan bölümde ise Kırmızı Takım ve Mavi Takım dokunulmazlık oyunu için karşı karşıya geldiler. Dokunulmazlık oyununu kazanan Mavi Takım olunca eleme potasına gidecek ikinci adayın belirleneceği yarışmada Kırmızı Takım yarışmacılarından Ekin, Batutan ve Cemre arasında yapıldı. Böylece aynı takımda yer alan arkadaşlar bu sefer eleme potasına gitmemek için birbirine karşı yarıştılar. Mavi Takım ise dokunulmazlık oyununu kazandığı için balkona çıktı. 

Eleme Potasına Güçlü Aday!

Sona gelindikçe heyecanın arttığı MasterChef Türkiye'de 11 Aralık akşamı yapılan eleme potasına gidecek adayı belirleyecek oyun nefesleri kesti. Üç güçlü adayın karşı karşıya geldiği oyunda şefler adaylardan kendi seçecekleri imza yemeklerini yapmalarını istedi. Üç aday eleme potasına gitmemek için yaratıcılığın ön planda olduğu ve lezzetin de ihmal edilmeyeceği yemeklerle kendilerini eleme potasından kurtarmaya çalıştı. Batuhan, Ekin ve Cemre büyük heyecan içinde birbirinden yaratıcı ve değişik lezzetli tabakları hazırlarken Mavi Takım ise balkondan seyretti.

Sürenin bitiminde şefler tarafından değerlendirilen tabaklar içinde en yaratıcı ve lezzetli tabak Ekin'in seçilirken Cemre ve Batuhan eleme potasına gitmemek için son ikiye kaldılar. Şeflerin değerlendirmesi sonucu en zayıf tabak Batuhan'ın seçilirken Cemre kıl payıyla eleme potasından kurtuldu.

Böylece MasterChef Türkiye'de eleme potasına giden Rıfat'ın yanında ikinci yarışmacıolarak Batuhan yer aldı. Üçüncü aday ise sonraki yarışmada belirlenecek. 

 

 

13-12-2019
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar