Masumlar Apartmanı 14. Bölüm İzle

Masumlar Apartmanı 14. Bölüm İzle
Masumlar Apartmanı 14. Bölüm İzle; 15 Aralık Salı akşamı 14. Bölümüyle ekrana gelen Masumlar Apartmanı’nın 14. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Masumlar Apartmanı 14. Bölüm İzle; Masumlar Apartmanı dizisi 15 Aralık Salı akşamı 14. yeni bölümüyle ekrana geldi. Bu sezon başlayan ve sezonun en çok izlenen en etkili  yapımlarından olan ve gün birinciliğini elinde bulunduran başarılı dizi her bölüm seyirciyi daha fazla ekrana çekmeyi başarıyor. Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitabından diziye uyarlanan Masumlar apartmanı evlerinden dışarı adım atmaya korkan iki kadının yaşadıkları apartmanda bir daireyi çöp yığını haline getirmelerini ele alıyor. Başrollerinde Birkan Sokullu, Merve Dizdar, Farah Zeynep Abdullah, Ezgi Mola ve Alper Saldıran’ın rol aldığı Masumlar Apartmanı 13. Bölümüyle bu akşam saat 20.00’da TRT 1’de ekranlara geliyor.

Masuplar Apartmanı dizisinin meraklı izleyicileri her hafta yeni bölüm için aşırı heyecanlanıyor. Yeni bölümü televizyonların dışında tablet ve telefon ortamında da izlemek isteyenler yüksek çöznürlükte yayın linki arayışında. Biz de sizler için bu Masumlar Apartmanı 14. Bölüm İzle veya Masumlar Apartmanı son bölüm canlı ve full HD kalitesinde izle gibi aramalar yaptığınız haberimizi derledik. İşte detaylar.

MASUMLAR APARTMANI SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

TRT 1 ekranların da yayınlanan seyircinin heyecanla takip ettiği salı dizisi Masumlar Apartmanı her hafta liderliği yaşıyor. Dizinin yayınlanan son bölümünde Gülben beklenmedik bir şekilde karakola alınır. Evden bile çıkmaya korkan Gülben için nasıl korkutucu bir durumdur bu? İnci Gülben'i Esra'nın şikayet ettiğini düşünüp kapısına dayanınca gördükleri karşısında şok olur. 

Tabi birde Naci vardır. Safiye köşe bucak kaçsada Naci kendini ailenin içine sokmaya kendini göstermeye niyetlidir. Fakat Han durumdan işkillenince işler karışır. 

MASUMLAR APARTMANI 14. BÖLÜM İZLE ÖZETİ

Naci Safiye'nin korkularında yüzleşmesinde çok etkili olmuştur. Han'ın radarına giren Naci'den geçmiş te kendisi ile ilgili birşeyler bildiğinden şüphe duyar. Gülben yaşanan onca şeyden sonra Esat'tan ümidini kesmiştir. Artık onunla ilgilenmeyen Gülben'in bambaşka planları vardır. İnci dedisinin bir şeyler sakladığını düşünür. Peşine düştüğünde taksi şöförlüğü yaptığını görünce yepyeni kararlar alır. Bu kezde Han inciden şüphelenir. peşine düşünce gördüklerini yanlış anlar ve aralarında yeniden bir anlaşmazlık oluşur. 

Diğer yanda çöp ev artık kül olmuştur. Ondan geriye kalanlar Safiye'yi geçmişle ilgili hayrete düşürür. 

 

15-12-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar