Masumlar Apartmanı 16. Bölüm izle

Masumlar Apartmanı 16. Bölüm izle
Heyecanla beklenen Masumlar Apartmanı dizisi yeni bölümüyle yine seyirciyi ekrana bağlayacak. Masumlar Apartmanı 16. Bölüm izle!

Senaryosu ve başarılı oyuncularıyla dikkat çeken Masumlar Apartmanı dizisi bu akşam yeni bölümüyle ekranda olacak. TRT 1'de yayınlanan Masumlar Apartmanı sezonun en çok izlenen dizilerinden biri oldu. Reyting rekorları kıran Masumlar Apartmanı 16. Bölüm izlemek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz. Masumlar Apartmanı 16. Bölüm canlı izle!

Masumlar Apartmanı 16. Bölüm canlı izle

OMG Picture tarafından projelendirilen Masumlar Apartmanı her hafta büyük bir heyecanla bekleniyor. Psikolojik sorunları başarılı bir şekilde ekrana yansıyan bir ailenin hikayesi anlatılıyor. Masumlar Apartmanı 16. Bölüm izlerken yine duygusal sahneler göreceksiniz. Safiye ve Naci'nin küllenen aşkı yeniden alevlenecek mi? Safiye'nin gerçeği öğrenmesi geçmişten gelen kırgınlıklarını onarabilir mi? Safiye annesinin hayaletinden kurtulabilecek mi? Tün bu soruların merak edildiği Masumlar Apartmanı 16. Bölüm bu akşam saat 20:00'da TRT1 ekranlarında. Masumlar Apartmanı 16. Bölüm full HD canlı izle!

Masumlar Apartmanı son bölüm izle!

Gerçek bir hayat hikayesinin anlatıldığı Masumlar Apartmanı 16. Bölümde de herkesi ekrana bağlayacak. Safiye'nin değişmeye başladığı yeni bölümde Naci ve Safiye sorunlarını çözecek mi? Gelin ve damat oldukları görülen Safiye ve Naci Masumlar Apartmanı izleyicilerini oldukça meraklandırdı. Tam her şey yoluna girecek derken ortaya çıkan Naci'nin eski eşi Gülru'yu Safiye görecek mi? Naci hiç beklemediği bu gelişme karşısında nasıl davranacak?

Masumlar Apartmanı 16. Bölümde neler olacak?

Safiye ve Naci hikayesinin yanında İnci ve Han'ın aldığı radikl karar da bu haftanın en çok konuşulanlarından olacak. Masumlar Apartmanı 15. Bölümde Ege babasını ablası ve dedesiyle yaşadığı eve getirmişti. Masumlar Apartmanı yeni bölümde İnci'nin bu durum karşısındaki tavrı Han'la yeni kararlar almasını kolaylaştıracak. Diğer yandan evin ortanca kızı Gülben ise ablasının mutluluğu için elinden geleni yapıyor. Naci ve Safiye'nin yeniden bir araya gelmesini isteyen Gülben'in tavırları renkli sahnelerle gelecek. Masumlar Apartmanı 16. Bölüm izle; Masumlar Apartmanı son bölüm izlemek için yukarıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz. İyi seyirler…

29-12-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar