Masumlar Apartmanı 18. bölüm izle

Masumlar Apartmanı 18. bölüm izle
Masumlar Apartmanı 18. bölüm izle; TRT 1'den ekrana gelen Masumlar Apartmanı dizisinin yeni bölümünü tek parça ve full HD olarak bu sayfadan izleyebilirsiniz.

Masumlar Apartmanı 18. bölüm izle! Trt1 ekranlarında her salı yayınlanan ve yayınlanmaya uzun vadede devam edecek olan dizi OGM Pictures imzası ile hazırlanıyor. bu akşam 18. Bölümü ile saat 20:00'de yayınlanacak Masumlar Apartmanı internet üzerinden nasıl izleyebileceğini merak ediyor. İnternet üzerinden bölümlerin en  yüksek kalite ile bulmak her zaman mümkün olmuyor. Bu sayfa üzerinden Masumlar Apartmanı dizisinin yeni bölümüne tek parça vefull HD olarak ulaşabilirsiniz. Masumlar Apartmanı dizisinin bu akşam ekrana gelecek 18. bölümünü izlemek için hemen aşağıda yer alan bağlantıya tıklayın. Ayrıca yeni bölüm ile ilgili merak ettiğiniz bilgiler varsa bu bilgilere yazının devamına göz atarak ulaşabilirsiniz.

Masumlar Apartmanı 18. Bölüm İzle

TRT 1 ekranlarının hakkında oldukça konuşulan dizisi Masumlar Apartmanı'nın oyuncu kadrosunda Birkan Sokullu, Farah Zeynep Abdullah, Ezgi Mola, Merve Dizdar, Alper Saldıran, Metin Coşkun, Esra Ruşan, Atilla Şendil, Emir Özden, Uğur Uzunel ve Gizem Katmer gibi isimler yer alıyor. Yayınlandığı her hafta reyting sıralamasının en üstlerinde kendine yer bulan Masumlar Apartmanı dizisi milyonların evine konuk oluyor. Üstelik yalnızca televizyon vasıtasıyla da değil. Masumlar Apartmanı dizisi televizyonun yanı sıra internet üzerinden de milyonlarca kişi tarafından takip ediliyor. Masumlar Apartmanı dizisinin yeni bölümünü canlı olarak Canlitv.com'da bulunan TRT 1 canlı yayınından anlık olarak izleyebilirsiniz. Televizyonda yayınlanmasından saniyeler sonrasında ise trtizle.com adresinden kolay bir şekilde izleyebilirsiniz. Yukarıda yer alan bağlantıya tıklayarak Masumlar Apartmanı dizisini tek parça ve full HD olarak izleyebilirsiniz.

Masumlar Apartmanı 18. Bölüm Özeti

Bu akşam yeni bölümü yayınlanacak Masumlar Apartmanı dizisinde Han İnci'nin peşindedir. İnci ortadan kaybolurken Hanı'da eski travmalarına geri götürmüştür. Han İnciyi bulabilmek için her yola ve her yere başvurur. Her çaldığı kapı kapandığında içine kapanmaya devam eder. Safiye ise Naci'nin eşinin kim olduğunu öğrenmiştir. Gülru'nun Naci'nin eşi olması ve birde çocukları Safiye'yi yeniden ihanete uğramış gibi hissettirir. Bu durum Safiye'nin gözlerindeki ışığı söndürürken Gülben hem ablası hemde Han için üzülmektedir. İkisi içinde birşeyler yapmak için çabalayacaktır. Safiye ve Han'ı eski haline geri getirebilmek için kimden yardım isteyecektir? 

19-01-2021
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar