Sefirin Kızı dizisine bomba transfer! Neslihan Atagül yerine gelen isim belli oldu

Sefirin Kızı dizisine bomba transfer! Neslihan Atagül yerine gelen isim belli oldu
Sefirin Kızı dizisine bomba transfer! Sefirin Kızı'nın başrolü Neslihan Atagül Doğulu yerine gelen isim belli oldu. Sefirin Kızı'nda hangi karakteri canlandıracak? İşte o isim…

Ekranların sevilen dizilerinden biri olan Sefirin Kızı'nda bomba bir değişiklik yaşanıyor. Sefirin Kızı'nda başrol olan Neslihan Atagül Doğulu sağlık sorunları sebebiyle diziden ayrılmak zorunda kalmıştı. Sevilen oyuncunun diziden ayrılma kararı sonrası gözler yeni başrolün kim olacağına çevrilmişti. Sefirin Kızı dizisinin yeni başrol oyuncusu ise çok konuşulacak. Sefirin Kızı'na bomba bir transfer gerçekleşti.

Sefirin Kızı'nda Neslihan Atagül yerine gelen isim belli oldu

Star Tv'nin sevilen dizisi Sefirin Kızı ikinci sezonunda da başarılı bir şekilde başlamıştı. Engin Akyürek, Neslihan Aatagül Doğulu ve Uraz Kaygılaroğlu gibi başarılı isimlerin olduğu Sefirin Kızı dizisinde Neslihan Atagül Doğulu'nun gerçirdiği rahatsızlık dizi için tedirginliğe sebep olmuştu. Neslihan Atagül Doğulu, dün sosyal medya hesabından diziden ayrıldığını duyurdu. Yaşanan gelişmeler Sefirin Kızı'nın akıbetini merak ettirmişti. Neslihan Atagül Doğulu'nun diziden ayrılmasıyla yerine gelecek ismin kim olacağı da merak konusuydu. Sefirin Kızı oyuncu kadrosuna dahil olacak isim belli oldu. Sevilen güzel oyuncu Tuba Büyüküstün Sefirin Kızı dizisinde rol alacak.

Sefirin Kızı'na bomba isim

NGM Picture ve O3 Medya tarafından yapımcılığı üstlenilen Sefirin Kızı dizisinin yeni yıldız ismi Tuba Büyüküstün olacak. Sefirin Kızı2na yeni bir karakter olarak dahil olacak Büyüküstün'le anlaşma sağlandı. Neslihan Atagül Doğulu'nun yerine diziye dahil olan Büyüküstün'ün hangi karakteri canlandıracağı henüz belli olmadı. Tuba Büyüküstün'ün Sefirin Kızı'na dahil olması güzel oyuncunun hayranlarını oldukça sevindirdi.

Neslihan Atagül Sefirin Kızı'ndan neden ayrıldı?

Sefirin Kızı dizisinin sevilen başrol oyuncusu Neslihan Atagül Doğulu, dizide Nare karakterini canlandırıyordu. Neslihan Atagül geçen hafta rahatsızlanmış ve geçirgen bağırsak sendromu yaşaması sebebiyle bir süre setlere ara verdiğini açıklamıştı. Neslihan Atagül dün sosyal medya hesabından paylaştığı notta, "Herkese merhaba. Oynarken hücrelerime kadar hissettiğim Nare ile vedalaşıyorum. Ben tolerans göstersem de vücudum o toleransı bana göstermedi. Biraz dinlenmeye ihtiyacım var. Sefirin Kızı ekibine selamlar! Teşekkür ederim arkadaşlar. İzleyicilerimize de teşekkür ederim, hep destek oldunuz. İyi ki varsınız! En yakın zamanda başka hikayelerde görüşmek üzere" ifadelerini kullanmıştı.

19-01-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar