EDHO Ekibini Üzen Haber

EDHO Ekibini Üzen Haber
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da Sabina Toziya üzüntüsü yaşanıyor. Usta oyuncunun geçirdiği rahatsızlık sonrası dizide de cenaze sahnesi çekildi!

Atv ekranlarında dört sezondur yayınlanan ve tam anlamıyla bir efsaneye dönüşen fenomen dizi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz birbirinden ünlü oyuncu kadrosuyla ve sık sık diziye yeni eklenen oyuncularla göz dolduruyor. Dizinin oyuncu kadrosunda Oktay Kaynarca, Yunus Emre Yıldırımer, Ozan Akbaba, Sabina Toziya, Sanem Çelik, Ali Sürmeli, Hüseyin Avni Danyal, Turgay Tanülkü gibi üst düzey oyuncular yer alıyor. Her hafta Salı akşamları ekrana gelen dizi bir mafya hikayesini ele alırken sık sık oyuncu değişiklikleri yaşanıyor. Zaman zaman oyuncularında talihsizliklerde yaşayan dizide geçen sene Ali Sürmeli Beyin kanamsı geçirmiş ve uzun bir süre tedavi altında kalarak diziden ayrı kalmıştı. Daha sonra geçtiğimiz haftalarda yeniden setlere dönmeye başlayan Ali Sürmeli’den iyi haber gelirken ne yazık ki aynı zamanlarda bu kez de dizinin bir başka usta oyuncusu Makedonya kökenli Sabina Toziya’dan kötü haber geldi. Usta oyuncu Sabina Toziya beyninde tümör tespit edilmesi üzerine memleketinde sağlık bakanı tarafından ameliyat edildi. Ne yazık ki usta oyuncunun ameliyat sonrası durumu iyiye gitmeyerek sağ tarafına felç indi ve usta oyuncu fizik tedavi görmeye başladı. İşte haberin detayları!

EDHO’ya Nazar Değdi!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da sevindirici haberle üzücü haber aynı zamanlarda yaşandı. Usta oyuncu Ali Sürmeli geçirdiği rahatsızlığın ardından yeniden setlere dönerken bu kez de kötü haber Hayriye Çakırbeyli karakterini canlandıran Sabina Toziya’dan geldi. Memleketine gezmeye giden Sabina Toziya burada hastanede beyninde tümör tespit edildi. Sabina Toziya’nın farkına varmadığı ve kendisini rahatsız etmeyen bu tümörün normal kontroller sırasında tespit edilmesi üzerine yine memleketi olan Makedonya’da ameliyat edilmesine karar verildi ve ameliyatı Makedonya Sağlık Bakanı yaptı. Ameliyat sonra tümör alınırken ünlü oyuncunun sa tarafı felç oldu. Evine istirahata gönderilen usta oyuncunun bir süre sonra fizik tedavisine başlanacağı öğrenildi. Ne zaman setlere döneceği konusunda bilgi alınamayan Sabina Toziya’da ne yazık ki bu gelişme üzerine diziden çıkarıldı.

Cenaze Sahnesi Çekildi!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar olmaz’da Sabina Toziya’nın yaşadığı ani rahatsızlık ve gelişen durumlar sonrasında oyuncunun ne zaman geri döneceği belli olmadığı için dizide öldü gösterilmesine karar verildi ve alelacele senaryoda revizyona gidilerek Hayriye karakteri öldürüldü. Dizinin de çekimleri buna göre planlanarak Sabina Toziya’nın canlandırdı Hayriye karakteri için cenaze töreni düzenlendi. Bütün bu gelişmeler EDHO ekibi ve oyuncularını derinden üzerken diziye nazar değdi yorumlarına sebep oldu. Bizde ünlü oyuncu Sabina Toziya’nın biran önce sağlığına kavuşarak tekrar setlere dönemsini dört gözle bekliyor ve kendisine geçmiş olsun diyoruz.

19-01-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar