Masumlar Apartmanı 22. Bölüm İzle

Masumlar Apartmanı 22. Bölüm İzle
Masumlar Apartmanı 22. bölüm izle; TRT 1'den ekrana gelen Masumlar Apartmanı dizisinin yeni bölümünü tek parça ve full HD olarak bu sayfadan izleyebilirsiniz.

Masumlar Apartmanı 22. bölüm izle!  Salı akşamları Trt1 ekranlarında  yayınlanan ve  uzun vadede yayınlanmaya devam edecek. OGM Pictures imzası ile hazırlananan Masumlar Apartmanı  Yeni bölümile saat 20:00'de yayınlanacak.  Masumlar Apartmanı dizisinin sevenleri ve son bölümünü izlemek isteyenler internet üzerinden nasıl izleyebileceğini merak ediyor. 

İnternet üzerinden izlemek isteyenler aradıkları bölümlerin en yüksek kalite ile bulmakta çoğu zaman zorluk çekiyor. Bu sayfa üzerinden Masumlar Apartmanı dizisinin yeni bölümüne tek parça vefull HD olarak ulaşabilirsiniz. Masumlar Apartmanı dizisinin bu akşam ekrana gelecek 22. bölümünü izlemek için hemen aşağıda yer alan bağlantıya tıklayın. Ayrıca yeni bölüm ile ilgili merak ettiğiniz bilgiler varsa bu bilgilere yazının devamına göz atarak ulaşabilirsiniz.

Masumlar Apartmanı 22. Bölüm İzle

TRT 1 ekranlarının hakkında oldukça konuşulan dizisi Masumlar Apartmanı'nın oyuncu kadrosunda Birkan Sokullu, Farah Zeynep Abdullah, Ezgi Mola, Merve Dizdar, Alper Saldıran, Metin Coşkun, Esra Ruşan, Atilla Şendil, Emir Özden, Uğur Uzunel ve Gizem Katmer gibi isimler yer alıyor. Yayınlandığı her hafta reyting sıralamasının en üstlerinde kendine yer bulan Masumlar Apartmanı dizisi milyonların evine konuk oluyor. Üstelik yalnızca televizyon vasıtasıyla da değil. Masumlar Apartmanı dizisi televizyonun yanı sıra internet üzerinden de milyonlarca kişi tarafından takip ediliyor. Masumlar Apartmanı dizisinin yeni bölümünü canlı olarak Canlitv.com'da bulunan TRT 1 canlı yayınından anlık olarak izleyebilirsiniz. Televizyonda yayınlanmasından saniyeler sonrasında ise trtizle.com adresinden kolay bir şekilde izleyebilirsiniz. Yukarıda yer alan bağlantıya tıklayarak Masumlar Apartmanı dizisini tek parça ve full HD olarak izleyebilirsiniz.

Masumlar Apartmanı 22. Bölüm Özeti

Masumlar Apartmanı dizisinin 16 Şubat Salı akşamı yayınlanan 22. bölümde Naci hastaneye kaldırılır. Hayata bağlanmakta güçlük çeken Safiye yeniden hayat enerjisini bulmuşken yeniden monoton ev ve temizlik hayatına geri dönmenin doğru olduğunu düşünür. İnci Han ile arasını düzeltmek ister fakat aralarında halen soğuk rüzgarlar esmektedir. Han'ın kendisi için yaptığı dairede Ceylana ait eşya bulması aralarındaki sorunun fitilini yeniden ateşler. Han bu sorunları aşmak için bir adım atmak ister fakat herşey dahada birbirine girer. 

16-02-2021
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar