Ünlü Psikolog ve Yazar Doğan Cüceloğlu Evinde Ölü Bulundu

Ünlü Psikolog ve Yazar Doğan Cüceloğlu Evinde Ölü Bulundu
Ünlü psikolog ve yazar Doğan Cüceloğlu bugün Beşiktaş’ta yaşadığı evde ölü bulundu. 83 yaşında hayata veda eden ünlü ismin ölüm sebebiyle ilgili araştırma sürüyor.

Kişisel gelişim alanında Türkiye’de sayılı isimlerden biri olan ve bu alanda onlarca esere imza atan ünlü psikolog ve yazar Doğan Cüceloğlu’ndan bugün acı bir haber yansıdı basın yayın organlarına ve sosyal medyaya. Ünlü psikolog ve yazar Doğan Cüceloğlu İstanbul Beşiktaş’ta yaşadığı evinde ölü bulundu. 83 yaşında hayata veda eden ünlü ismin hayatını kaybetmesi tüm kesimlerde ve basın ve yayın organlarında geniş bir şekilde yer bulurken ünlü ismin ailesi ve sevenleri bu kaybın ardından büyük acı içine girdi. Beşiktaş’ta yaşadığı evde ölü olarak bulunan ünlü ismin ölüm nedeniyle ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi. Haberi alanlar arasında büyük bir şaşkınlık ve üzüntü yaşanırken Doğan Cüceloğlu’nun bir süre önce anjiyo olduğu öğrenildi.

Doğan Cüceloğlu 83 Yaşında Hayata Veda Etti

Ünlü psikolog ve yazar Doğan Cüceloğlu bugün İstanbul’da yaşadı evde ölü olarak bulundu. 83 yalında hayata veda eden ünlü ismin ölümü haberlerde geniş şekilde yer aldı. Edinilen bilgiye göre ünlü sim Beşiktaş’taki evinde yürürken ayağının takılması sonucu başının üzerine düştü. Evdeki görevlinin sağlık görevlilerine haber vermesiyle olay yerine gelen sağlık ekipleri ünlü psikolog Doğan Cüceloğlu’nun hayatını kaybettiğini belirledi. Ayrıca Doğan Cüceloğlu’nun hayatını kaybettiği evinde adli tabip, savcı ve polis ekipleri inceleme ve araştırmalarda bulundu. Doğan Cüceloğlu’nun ölümüyle ilgili soruşturmanın sürdüğü öğrenildi. 83 yaşında hayata veda eden ünlü ismin ölümü büyük üzüntüye sebep oldu. Bizde ünlü isme Allah’tan rahmet ve yakınlarına ve sevenlerine sabırlar diliyoruz.

Doğan Cüceloğlu Kimdir?

Bugün evinde ölü olarak bulunan ve 83 yaşında hayata veda eden Doğan Cüceloğlu 1938 yılında Mersin’de dünyaya gelmiştir. 11 çocuklu bir ailenin en küçük çocuğu olan Doğan Cüceloğlu ilk orta ve lise eğitimlerinin ardından İstanbul Üniversitesi Psikoloji Bölümünden mezun olmuştur. Hayatı boyunca pek çok makale ve yayına imza atan ünlü isim 40’tan fazla bilimsel makalesi ve çok sayıda kişisel gelişim kitabı bulunmaktadır. Amerika Birleşik Devleri’nde Psikoloji alanında doktorasını yapan ünlü isim Türkiye’de de Hacettepe Üniversitesi ile Boğaziçi Üniversitelerinde görev almıştır. Ünlü isim ayrıca pek çok televizyon programına da imza atmıştır. Özellikle kişisel gelişim alanında çok sayıda esere imza atan ve bu alandaki en yetkin isimlerden olan Doğan Cüceloğlu üç çocuk babasıydı.

16-02-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar