Masumiyet dizisinin yayın tarihi belli oldu! Ne zaman başlıyor?

Masumiyet dizisinin yayın tarihi belli oldu! Ne zaman başlıyor?
Sırma Yanık kaleme aldığı “Masumiyet” dizisi “Gerçekler Ardında İz Bırakır” sloganının yer aldığı ilk bölümüyle 24 Şubat Çarşamba saat 20.00’de Fox Tv’de.

Hülya Avşar ve Mehmet Aslantuğ’un başrollerini paylaştığı Masumiyet dizisinin yayın tarihi nihayet belli oldu. İzleyici merak ediyor, uzun süredir gündemi meşgul eden Masumiyet dizisi ne zaman başlıyor? Dizinin konusu ve usta isimlerden kurulu oyuncu kadrosu haberimizde. Şimdi detaylar

Masumiyet dizisinin yayın tarihi belli oldu! Ne zaman başlıyor?

Ömür Atay’ın yönetmen koltuğunda oturduğu Masumiyet dizisi bir Gold Film yapımı olarak Fox Tv ekranlardaki yolculuğuna başlıyor. Yapımcılığını Faruk Turgut’un üstlendiği diziyi Sırma Yanık kaleme aldığı “Masumiyet” dizisi “Gerçekler Ardında İz Bırakır” sloganının yer aldığı ilk bölümüyle 24 Şubat Çarşamba saat 20.00’de Fox Tv’de. Keyifli seyirler.

Afişi nihayet yayınlandı

Merakla beklenen afişi ve tanıtımı yayınlanan Masumiyet dizisi iddialı oyuncu kadrosuyla kendinden söz ettireceğe benziyor. Evli ve iki çocuk annesi Bahar’ın yanlış bir aşka tutulan kızını kurtarmak için verdiği mücadeleyi anlatan dizi Çarşamba akşamları Fox Tv ekranlarında yerini alacak.

Masumiyet Oyuncu Kadrosu Kimlerden Oluşuyor?

Çarşamba akşamları dizilerin gövde gösterisine dönüştü. Fox Tv’nin dizilerin adeta savaş alanına çevirdiği Çarşamba akşamları yayınlayacağı Masumiyet dizisinin oyuncu kadrosu oldukça geniş. Hülya Avşar ve Mehmet Aslantuğ’un başrolü paylaştığı Masumiyet dizisinde ikiliye Deniz Çakır, Serkay Tütüncü, İlayda Alişan ve Deniz Işın eşlik ediyor. Dizide ayrıca Selen Uçer, Tolga Güleç, Neslihan Arslan, Asena Tuğal, Ertuğrul Postoğlu, Alayça Gidişoğlu, Kimya Gökçe Aytaç, Gizem Ergün, Asena Keskinci, Ozan Kaya Oktu, Adin Külçe, Almina Günaydın ve Rüçhan Çalışkur gibi birbirinden başarılı isimler de rol alıyor.

Masumiyet Konusu Nedir?

Evli ve iki çocuk annesi Bahar, çocuklarına düşkün kendi halinde bir annedir. Bahar’ın hayatı, 19 yaşındaki kızı Ela’nın yanlış bir adama aşık olmasıyla tümden değişir. Çünkü 19 yaşındaki Ela, yaşıtı bir üniversite öğrencisine değil babasının çalıştığı kurumun 35 yaşındaki patronudur. Üstelik patron bir başkasıyla evlilik planları yapmaktadır. Aşkının körlüğünden gerçekleri göremeyen genç kızını bu yanlış ilişkiden kurtarmaya çalışan Bahar, çok uğraşır ancak olacakların önüne geçemez. Bahar ve ailesinin hayatı, Ela’nın 19. yaş gününde artık tamamen değişecektir.

16-02-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar