Masumlar Apartmanı 23. Bölüm İzle

Masumlar Apartmanı 23. Bölüm İzle
Her Salı TRT1 ile ekrana gelen Masumlar Apartmanı 23. Bölüm İzle; Dizinin son bölümüne, haftalık özete ve canlı yayın linki hakkındaki bilgilere haberimizden ulaşabilirsiniz!

OGM Picture imzalı TRT1 kanalının dram konulu dizisi Masumlar Apartmanı 23. Bölüm ile bu akşam ekranlara geliyor. Hakkında konuşulan ve oyuncuların bir çok açıdan kendilerine özgü karakterler sergiledikleri dizi Çağrı Vila Lostuvalı Ender Mıhlar Çiğdem Bozali yönetmenliğinde Deniz Madanoğlu Rana Mamatlıoğlu tarafından kalame alınarak her hafta seyircisi ile buluşuyor.  Başrollerinde Birkan Sokullu, Farah Zeynep Abdullah, Ezgi Mola, Merve Dizdar, Alper Saldıran, Metin Coşkun, Esra Ruşan, Atilla Şendil, Emir Özden, Uğur Uzunel ve Gizem Katmer gibi isimlerin yer aldığı güçlü yapım, yayın gününde reyting sıralamasında ilk sıralara adını yazdırmayı başarıyor. 

Gerek elealınan karakterlerin işlenmesi, gerekse oyuncunların sergiledikleri performans konusunda tereddüt gerektirmeyen dizimiz Masumlar Apartmanı son bölüm ful hd kalitesinde ve canlı izlemek için aşağıdaki bağlantı linkimizi kullanabilir, yüksek çözünürlük ile sevdiklerinize tavsiye edebilirsiniz. 

MASUMLAR APARTMANI SON BÖLÜM İZLE

23 Şubat Salı günü trt1 kanalı ile evlerimize konuk olan MAsumlar Apartmanı dizisinde İncinin içindeki şüpheler gerçeğe kavuşuyor. Esra Han'ın kendisine yaptığı açıklamadan tatmin olmuyor. Han'ın anlattığından daha fazlasına şahit olması onu bu açıklamadan daha fazla şüphelenmesine sebeb oluyor. Han ise Esra'ya yaptığı bu açıklma ile durumu kurtardığını sanarak rahatlamıştır. Esra'dan şüphelerinden ötürü İnci ile konuşur. İnci'nin içini kemiren Şüphe artık bir rüya olmaktan çıkmıştır. Altını doldurduğu bu düşünce ilşe şimdi ne yapacaktır? 

Naci Safiye'yi evden bir kez daha çıkarır. artık az zamanı kalan Naci bu kez Safiye'ye daha heyecanlı ve büyük bir süpriz hazırlar. Amacı onu mutlu etmek iken geçmişi ile yüzleşmek zorunda kalır. Neriman okulda kendisine meydan okuyan Gamze'nin meydan okumasını kabul eder. Bu karşılık onu bambaşka ve tehlikeli yollara savuracaktır. Apartmandan gelen yanık kokusu ile şüphelen Esra, kokuları takip eder. Tüm şüpheler onu Han'a götürmüştür. Oradan canlı yayın açarak İnci'ye izleterek ne yapmaya çalıştığını anlamaya çalışırlar. 

Bu akşam yeni bölüm ile ekrana gelen Masumlar Apartmanı 23. Bölüm izlemek  ve yayına HD kalitesinde ulaşabilmek için bizi takipte kalın. 

23-02-2021
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar