Masumlar Apartmanı 34. bölüm izle

Masumlar Apartmanı 34. bölüm izle
Masumlar Apartmanı 34. bölüm izle: TRT 1'den ekrana gelen Masumlar Apartmanı dizisinin yeni bölümü tek parça ve full HD olarak bu adreste.

Masumlar Apartmanı 34. bölüm izle: TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve büyük bir izleyici kitlesi bulunan Masumlar Apartmanı dizisi bu akşam 34. bölümüyle ekrana gelecek. Sevenleri tarafından merakla beklenen dizinin yeni bölümünün hangi internet adresinden izlenebileceği fazlasıyla merak konusu. Her bölümüyle reytinglerin ilk sırasından inmeyen Masumlar Apartmanı dizisinin internette yayınlanan bölümleri de milyolnarca izleyici tarafından tıklanıyor. Masumlar Apartmanı dizisinin yeni bölümünü tek parça ve full HD olarak bu sayfa üzerinden izleyebilirsiniz. Masumlar Apartmanı dizisinin 34. bölümünü tek parça ve full HD olarak izlemek için aşağıda yer alan bağlantıya tıklayın. Ayrıca bu akşam ekrana gelecek yeni bölüm ile ilgili detaylara ve daha fazlasına sayfada yer alan yeni bölüm özeti bölümünden göz atabilirsiniz.

Masumlar Apartmanı 34. bölüm izle

TRT 1 ekranlarının OGM Pictures imzası taşıyan Masumlar Apartmanı dizisi bu akşam saat 20:30'da ekrana gelecek. Masumlar Apartmanı dizisinin oyuncu kadrosunda Birkan Sokullu, Farah Zeynep Abdullah, Ezgi Mola, Merve Dizdar, Alper Saldıran, Metin Çoşkun, Esra Ruşan, Atilla Şendil, Emir Özden, Uğur Uzunel, Gizem Katmer gibi önemli isimler yer alıyor. Masumlar Apartmanı dizisini izlemek isteyen izleyiciler hangi adresten izleyebileceğini fazlasıyla merak ediyor. İzleyiciler yeni bölümü tek parça ve full HD olarak nereden izleyebileceğini araştırıyor. Sevilen dizinin yeni bölümlerini trtizle.com adresinden en kaliteli olarak izleyebilirsiniz. Masumlar Apartmanı dizisinin 34. bölümünü tek parça ve full HD olarak izlemek için sayfadaki bağlantıya tıklamanız yeterli.

Masumlar Apartmanı 34. bölüm özeti

Naci ile tekrar bir araya gelmesinin sevincini yaşayan Safiye'nin aklı bir yandan da hastalığının ne kadar ciddi olduğuyla ilgili kuşkulanır. Gülben ise Naci'nin uğradığı saldır nedeniyle yapmayı aklından bile geçiremeyeceği bir şey yapmak zorunda kalacaktır. Bu onu fazlasıyla zor durumda bırakır. Han, Naci'nin her şeyi Safiye'ye anlatıp anlatmadığı konusunda endişelenir. Öğrenmesi ihtimali nedeniyle büyük bir korku içindedir ancak korktuğundan daha büyük bir şey onu beklemektedir. Ege ise üniversite sebebiyle Neriman ile ayrı şehirlerde yaşamalarından duyduğu endişe nedeniyle beklenmedik bir adım atar.

18-05-2021
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar