Star Tv’nin Yeni Dizisi Benim Hayatım Gün Değiştirdi

Star Tv’nin Yeni Dizisi Benim Hayatım Gün Değiştirdi
Televizyon kanalları için Pazar günü bir ateş çemberine dönmüş durumda. Teşkilat ve Yargı gibi iki güçlü yapım arasında kalanlar bir bir ya final yapıyor ya da gün değiştiriyor.

Televizyon ekranlarında yayınlanan pek çok dizi, yarışma, kuşak programı ve diğer yayınlar arasında süren reyting rekabeti tüm hızı ve acımasızlığı ile devam ediyor. Televizyon kanalları için şu sıralar en güçlü günlerden biri olan Pazar akşamları adeta alev alev yanıyor. Birbirinden iddialı yapımlar bu günde üst sıralarda yer alabilmek için elerinden geleni yapıyor. Ancak ne yazık ki bazı yapımlar bu rekabete dayanamıyor. Sezonun başından beri Pazar günü ekrana gelen iki dizisini yayından kaldıran ve son dizisi Elbet Bir Gün içinde final kararı alan Fox Tv’nin benzeri bir durumu Star Tv yaşıyor. Kanal Pazar akşamı ekrana gelen ve bu sezon başlayan yeni dizisi Benim Hayatım’ın reytinglerinin iyi olmaması üzerine başka bir güne almaya arar verdi.

Benim Hayatım Gün Değiştirdi

Star Tv ekranlarında Pazar akşamları ekrana gelen ve bu sezon ortalarında seyirciyle buluşmaya başlayan Benim Hayatım dizisi şu ana kadar, kanalın ve yapım şirketinin beklentilerini karşılayamadı. Birbirinden ünlü isimlerin rol aldığı dizi başladığı ilk bölümden itibaren ne yazık ki pazar akşamlarının iki güçlü yapımı arasından sıyrılamadı. TRT 1 ekranlarında yayınlanan Teşkilat ve Kanal D ekranlarında yayınlanan Yargı adlı dizilerin Pazar gününün reytinglerine adeta ambargo koyması diğer yapımları bu rekabette çok gerilerde bıraktı. Bunlardan biri olan Star Tv’nin Benim Hayatım dizisi de çareyi sonunda bu günden kurtulmakta buldu ve yayın gününü değiştirme kararı aldı. Dizinin reytinglerinin iyi olmaması üzerine kanal yönetimi Benim Hayatım’ı daha iyi reyting alacağını düşündüğü gün olan Perşembe akşamına aldı. Dizinin yeni günde ilk bölümü 25 Kasım Perşembe akşamı ekrana gelecek.

Benim Hayatım Dizisi Hakkında!

BVB Yapım tarafından Star Tv için hazırlanan Benim Hayatım bu sezon ortasında seyirciyle buluşmaya başladı. Dizi tüm zorluklara rağmen ailesiyle birlikte İstanbul’a taşınan ve burada hayallerini gerçekleştirmeye çalışan genç bir kızın hikayesini konu alıyor. Ayakta kalmaya çalışan genç kız tüm zorluklara rağmen amacını gerçekleştirmek ve ailesiyle birlikte ayakta kalmaya çalışıyor. Dizinin yapımcılığını Bahadır Özdener yaparken, yönetmen koltuğunda ise Orkun Çatak oturuyor. Dizinin oyuncu kadrosunda ise Nilsu Berfin Aktaş, Genco Özak, Savaş Özdemir, Uğur Çavuşoğlu, Nilüfer Açıkalın, Ali Burak Ceylan, Öykü Çelik, Önder Açıkbaş, Koray Şahinbaş ve Hira Koyuncuoğlu rol alıyor. Benim Hayatım’ın yeni bölümleri 25 Kasım’dan itibaren her Perşembe Star Tv ekranlarında seyirciyle buluşacak.

23-11-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar