Masumlar Apartmanı 57. Bölüm izle!

Masumlar Apartmanı 57. Bölüm izle!
Naci’nin bir sıkıntısı olduğunu fark eden Safiye, koyduğu kuralları kaldırır. Değişeceğini söyleyen Safiye bunu başarabilecek mi? Han, kendisiyle ve geçmişiyle yüzleşmeye başlar.

Psikolog Gülseren Budayıcıoğlu’nun eserinden uyarlanan Masumlar Apartmanı Salı akşamları TRT1 ekranlarında izleyicisiyle buluşmaya devam ediyor. Geçtiğimiz yıla damga vuran dizi en iyi 2. Dizi seçilmişti. 8 Şubat Salı akşamı yayınlanacak melodram gerilim dizisi Masumlar Apartmanı 57. yeni bölümünde gerilim ve dram artarak devam ediyor. Masumlar Apartmanı 57. yeni bölüm izle! Mazo’ya yaptıklarıyla yüzleşen Han, kendisini ve geçmişini sorgulamaktadır. Babasını daha fazla üzmek istemeyen Han, bu duruma bir çözüm bulabilecek mi? Naci’nin sıkıntısını fark eden Safiye, değişmeye karar verir. Kendisinin asla başaramadığı şeyi ablasının ilk günden yaptığını öğrenen Gülben büyük şok geçirir. Ancak toparlanan Gülben, o büyük adımı atmaya karar verir. Han’ı sorunlarından uzaklaştırmak isteyen Ceylan’ın hazırladığı sürprizin yer aldığı Masumlar Apartmanı 57. yeni bölümüne buradan ulaşabilirsiniz. Şimdi detaylar.

Masumlar Apartmanı 57. Bölüm izle!

Her bölümde farklı bir heyecan ve gerilimle izleyicinin karşısına çıkan Masumlar Apartmanı 57. Yeni bölümüyle bu akşam yayınlanıyor. Gülseren Budayıcıoğlu’nun eserinden TRT1 ekranlarına uyarlanan Masumlar Apartmanı’nda Birkan Sokullu, Ezgi Mola ve Merve Dizdar başrolleri paylaşırken dizide ayrıca Açelya Devrim Yılhan, Emir Özden, Ceren Yüksekkaya, Esra Ruşen, Melisa Şenolsun, Seda Akman, Metin Coşkun, Tülay Bursa, Tansel Öngel ve Uğur Uzunel gibi usta oyuncular yer alıyor. Yapımım OGM Pictures’ib üstlendiği diziyi Çağrı Vila Lostuvalı ve Ender Mıhlar yönetiyor.

Safiye değişime karar veriyor

Naci’nin bir sıkıntısı olduğunu fark eden Safiye, koyduğu kuralları kaldırır. Değişeceğini söyleyen Safiye bunu başarabilecek mi? Sabırla o günü bekleyen Naci, umduğuna kavuşabilecek mi? Diğer yandan ablasındaki değişimi fak eden Gülben hayretler içinde kalır. Ablasından değişimin büyük sırrını öğrenen Gülben kararını verir. Genç kız günü geldiğinde o büyük adımı atabilecek mi?

Ceylan’dan Han’a sürpriz var!

Mazo’ya yaptıklarını bir bir hatırlayan Han, kendisiyle ve geçmişiyle yüzleşmeye başlar. Babasını daha fazla incitmek istemeyen genç adam, bu duruma bir son vermek için çözüm arayışına girer. Sevdiği adamı sorunlarıyla baş başa bıraktığı için kendini suçlayıp duran Ceylan, Han’ı kafa dağıtmak ve sorunlarından uzaklaştırmak için iki günlüğüne şehre yakın bir yere gitmeye ikna eder. Ceylan’ın Han’ın çok mutlu olacağına inandığı sürprizin yer aldığı Masumlar Apartmanı 57. yeni bölümü 8 Şubat Salı günü saat 20.00'de TRT1'de. Keyifli seyirler.

08-02-2022
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar