Masumlar Apartmanı’ndan Üzücü Haber! Yeni Bölüm Neden Yok?

Masumlar Apartmanı’ndan Üzücü Haber! Yeni Bölüm Neden Yok?
Reyting rekortmeni Masumlar Apartmanı’ndan hayranlarını çok üzecek bir açıklama geldi. Dizinin yeni bölümünün yılbaşı tatili nedeniyle yayınlanmayacağı söylendi.

Reyting rekortmeni Masumlar Apartmanı’ndan hayranlarını çok üzecek bir açıklama geldi. Dizinin yeni bölümünün yılbaşı tatili nedeniyle yayınlanmayacağı söylendi.

TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve izleyicilerden büyük beğeni toplayan Masumlar Apartmanı’nın bu akşam yayınlanması gereken bölümü, ertelendi. Payitaht’ı Cuma günü yayınlayarak izleyicilerine büyük bir sürpriz yapan TRT 1’in, Masumlar Apartmanı’nı da yayınlayacağı düşünülüyordu. 

1 Haftalık Ara Verildi 

Masumlar Apartmanı’nın 5 Ocak Salı günü yayınlanacak olan bölümünün yılbaşı tatili nedeniyle yalnızca ertelendiği açıklandı.Kanalın verdiği ani kararla bu haftaki bölümü yayınlanmayacak olan Masumlar Apartmanı’nın yeni bölüm tarihi de belli oldu. Başrollerini Farah Zeynep Abdullah, Birkan Sokullu, Ezgi Mola ve Merve Dizdar’ın paylaştığı reyting rekortmeni dizi sadece 1 hafta ara verecek. Masumlar Apartmanı 12 Ocak Salı akşamı, ekran macerasına kaldığı yerden devam edecek. 

Bu kararın en büyük nedeni ise bir hafta önce Perşembe akşamından itibaren 4 günlük karantina sürecine girişmesi oldu. Hal böyle olunca dizi çekimleri de durdurulmak zorunda kadlı. Stok bölümleri olmayan dizilerin yeni bölümlerinin, bu nedenle ekrana gelmediği, kulislerde konuşulmakta. 

Masumlar Apartmanı Yeni Bölümde Neler Olacak?

Doktor Gülseren Budayıcıoğlu’nun Madalyonun İçi adlı kitabından uyarlanan dizinin bu haftaki bölümü, izleyiciler tarafından merakla bekleniyordu. Dizinin senaryosunda yeni bölümler, kitapta yazılanların dışına çıkacak. Kitapta yazan asıl hikayeye sadık kalınsa da, senaryoda bir nebze değişiklik yaşanacak. Masumlar Apartmanı 12 Ocak Salı akşamı, TRT 1 ekranlarında izleyicileriyle tekrar buluşacak.

Baraj’a Gün Doğdu 

Uzun bir süredir Masumlar Apartmanı yüzünden reyting kurbanı olan dizi ve programlara da gün doğdu. Özellikle Fox Tv ekranlarında yayınlanan Baraj dizisinin bu hafta reytingini yükseltmesi bekleniyor. Yine Masumlar Apartmanı ile aynı günde yayınlanan ATV’nin en uzun soluklu projelerinden biri olan Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da bugün ekranlarda olmayacak. Uzun süredir reytingini istikrarlı bir şekilde yükseltmeye devam eden Baraj, bu sayede büyük bir izleyici kitlesi yakalamıl olacak gibi gözükmekte. 





 

05-01-2021
Yazar Hakkında
Berfu Bayav

Berfu Bayav

İlk ve ortaöğretimini Antalya'da tamamlayan Oflaz, üniversite hayatına Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik bölümünde başla .. devamı.. mail
Yorumlar