Masumlar Apartmanı 8. Bölüm İzle!

Masumlar Apartmanı 8. Bölüm İzle!
Yeni sezonun en iddialı dizilerinden biri olan Masumlar Apartmanı yeni bölümüyle bu akşam ekranda olacak. Çok konuşulacak sahnelerle Masumlar Apartmanı 8. Bölüm izle!

Yeni sezonun dikkat çeken ve çok izlenen dizilerinden biri olmayı başaran Masumlar Apartmanı bu akşam 8. Bölümüyle ekranda olacak. İnci ve Han'ın aşkı psikolojik sorunları olan iki aile arasındaki mücadelesini kazanabilecek mi? Masumlar Apartmanı yine çok konuşulacak sahnelerle ekranda olacak. Masumlar Apartmanı 8. Bölüm izlemek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz. Masumlar Apartmanı 8. Bölüm canlı izle! 

Masumlar Apartmanı 8. Bölüm canlı izle!

TRT1'de yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisi sezona damga vurmaya devam ediyor. Başrollerde Farah Zeynep Abdullah, Birkan Sokullu, Ezgi Mola ve Merve Dizdar'ın olduğu Masumlar Apartmanı gerçek bir hayat hikayesini ekrana taşıyor. Dizinin en sıra dışı karakterlerinden olan Safiye'nin temizlik hastalığı ve kardeşleri üzerinde kurduğu baskı seyirci üzerinde etki bırakırken, Birkan Sokullu'nun canlandırdığı Han karakteri ise her an bir sürprizle izleyiciyi şaşırtmaya devam ediyor. Merakla beklenen Masumlar Apartmanı 8. bölüm canlı izle!

Masumlar Apartmanı son bölüm canlı izle!
Bu akşam yayınlanacak Masumlar Apartmanı 8. Bölümde, İnci hissettiklerinde yanılmıyacağını düşünür. Üstelik Han'ın sakladığı sırra yaklaşmak üzeredir.  Han ise İnci'nin şüphelerini çürütmek için öyle bir hamle yaparki İnci'nin kafası karışır.  Gülben Han ve İnci'nin evlendiğini öğrenmiştir. Safiye2ye söylemek ve söylememek arasında kararsız kalır. Ege De İnci'ye tavır almıştır. Kendisinden habersiz evlenmesi onun için kabullenilemez.

Evde ise annelerinin seney-i devriyesidir. Bu onlar için çok önemli bir gündür. Safiye bu güne kusursuz şekilde hazırlanır. Herşey mükemmel olmalıdır. Hikmet ise suçluluk ve pişmanlıkla duygusu ile çırpınırken, çocukları da geçmişi hatırlar. Safiye, Han ve Gülbe tuttukalrı yas anneleri için gözüksede aslında kendi gelecekleri içindir. Kendi evlatları içindir. 

Han'ın İnci'den sakladığı sır yüzünden, Han ve Memduh karşı karşıya gelirler. Han İnci'nin birazcık rahatlaması için ona bir sürpriz hazırlar fakat İnciden beklediği tepkiyi alamayınca ne yapacağını şaşırır. Tam sular dururlurken Egeden gelen telefon çiftin hayatını yine yerniden yazar. 

Heyecan dolu Masumlar Apartmanı 8. Bölüm bu akşam saat 20:00'da TRT1'de. Siz de MAsumlar Apartmanı 8. Bölüm izlemek için yukarıdaki bağlantı linkini kullanabilirsiniz. 

03-11-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar