Masumlar Apartmanı 9. Bölüm İzle!

Masumlar Apartmanı 9. Bölüm İzle!
Safiye ve Gülben'in kılıçları çektiği, Han'ın kalbini açmakta zorda olsa çabaladığı Masumlar Apartmanı 9. Bölüm İzlemek ve detaylardan haberdar olmak için takipte kalın!

Geçtiğimiz hafta geceye damgasını vuran dizide, ablalarından saklasa da Gülben evlendiklerini öğrenmiştir. Safiye'ye söyleyip söylememek arasında gidip gelirken, Ege işleri değiştirir. Ege de evlendiklerini öğrenmiş fakat bu evliliğin gizlice olmasına tepki göstermişti. Evlilikleri çok sorunsuz gideceğini düşünselerde olanlar ikilinin arasına duvar örüyormuş gibi hissederler. Han'ın sakladıkları, İncinin öğrenmeye çalışıktıkları Memduh ve Han'ın karşı karşıya gelmesi Aşk kelimesinin birleşme gücünden çok ayrılık etkisi yaratacak bölümünün ardından 10 Kasım Salı akşamı yayınlanacak Masumlar Apartmanı 9. Bölüm İzlemek için tüm detaylar ve yayın linkimizi haberimizde bulabilirsiniz. 

MASUMLAR APARTMANI YENİ BÖLÜMDE BU AKŞAM!

Nefeslerin tutulduğu, her haftanın iple çekildiği Masumlar apartmanı dizisinde yeni bir bölüm daha  bu akşam sevenleri ile buluşacak. Safiye ve Gülben arasında gerilim artar. Çocukluk travmalarının çekmeceden bir kez daha çıktığı ve acının aşağılama ile harmanlandığı dizide, Senaryonun alıntı yapıldığı Madalyonun İçi kitabında da yer aldığı gibi geçmiş yakamızı asla bırakmaz. 

Bu akşam Gülben Esat'a olan hislerini kendisine açma kararı alır. Bunu hayata geçirmek içinde önünde tek bir kişi vardır. Tıpkı çocukluğunda annesinin olduğu gibi şimdide annesinin ruh haline bürünen Safiye. Safiye onu bir pranga gibi önünde dursada Gülben aşkının peşinden gidecek mi? 

Han ise Memduh'un karşına çıkarak İnci'yi ister. Bu iteme töreni, kendisine yalan söylenmesinin üzerine gelince Ege çılgına döner. Han'ın parası ile eğitimine devam etmek istemez. Fakat başına da gelmeyen kalmaz. Han inci ile artık arasında sır kalmaması gerektiğini düşünerek içindeki gerçek Han'ı ona göstermek için sakladığı o eve götürür. İnci gördükleri karşısında Han'a ne tepki verecek? 

Her hafta geceyi izlenme rekorları ile kapatan, geçmişimizle bizi yüzleştiren yapımlardan biri olan Masumlar Apartmanı  9. Bölüm İzlemek için dataylara ve hd kalitesınde canlı yayın linkimize haberimizden ulaşabilirsiniz. 

İyi Seyirler.

10-11-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar