Masumlar Apartmanı Ceylan karakterini canlandıracak isim belli oldu!

Masumlar Apartmanı Ceylan karakterini canlandıracak isim belli oldu!
Masumlar Apartmanı Ceylan karakterini canlandıracak isim belli oldu! Masumlar Apartmanı Ceylan kimdir? Masumlar Apartmanı yeni oyuncusu kimdir?

Masumlar Apartmanı Ceylan karakterini canlandıracak isim belli oldu! Masumlar Apartmanı Ceylan kimdir? Masumlar Apartmanı yeni oyuncusu kimdir? Masumlar Apartmanı oyuncuları kimler? Alıhan Gürbüz kimdir? Masumlar Apartmanı yeni bölüm full hd izle. Masumlar Apartmanı Ceylan karakteri özellikleri. Masumlar Apartmanı Han'ın eski nişanlısı kimdir? Masumlar Apartmanı yeni bölüm fragmanı izle. Masumlar Apartmanı ile ilgili tüm gelişmeler.

Ekranların sevilen dizisi Masumlar Apartmanı, dün akşam yayınlanan yeni bölümü ile seyircisinin gönlünü fehetmeyi başardı. Dizide Han'ın eski nişanlısı olarak ekranlara gelecek olan isim belli oldu. Uzun süredir merakla beklenen Ceylan Ongun karakterini canlandıracak oyuncu kesinleşti. Oldukça gizemli bir şekilde dizide ismi geçen Ceylan karakteri için anlaşma imzalandı. Masumlar Apartmanı Ceylan Ongun kimdir? İşte detaylar.

Gerçek yaşanan hikayeleri ekranlara taşıyarak seyircinin gönlünü kazanan Trt 1 dizisi Masumlar Apartmanı, oyuncu kadrosuna bir isim daha eklendi. Dizide Han'ın eski nişanlısı Ceylan Ongun karakterine hayat verecek olan isim, Aslıhan Gürbüz olacak!

OGM Pictures, sosyal medya üzerinden oyuncu Aslıhan Gürbüz'n dizide Ceylan karakterine hayat vereceğini açıkladı.

Başrollerinde Birkan Sokullu, Ezgi Mola, Merve Dizdar'ın yer aldığı Trt 1 dizisi Masumlar Apartmanı oyuncu kadrosunda, Melisa Şenolsun, Tansel Öngel, Metin Coşkun, Atilla Şendil, Esra Coşkun, Uğur Uzunel, Gizem Katmer ve Emir Özden gibi oldukça başarılı isimler yer almaktadır.

Aslıhan Gürbüz kimdir?

16 Şubat 1983 yılında dünyaya gelen Aslıhan Gürbüz, İstanbul doğumludur. Eğitimini Konya Selçuk Üniversitesi Konservatuvar Tiyatro Bölümü'nde tamamlayan Aslıhan Gürbüz, ilk olarak Bir Bulut olsam adlı dizide Asiye karakterine hayat vererek ün kazanmıştır. Daha sonra Yahşi Cazibe dizisinde Cazibe karakterini canladırarak başrolde yer alan Aslıhan Gürbüz, birbirinden başarılı projelerde yer almıştır. Günümüzde ise Trt 1 kanalında yayınlanmaya devam eden Masumlar Apartmanı dizisinde Ceylan Ongun karakterine hayat vermektedir.

Aslıhan Gürbüz rol aldığı dizi ve filmler

Büyük Buluşma, Gonca Karanfil, Bir Bulut Olsam, Yahşi Cazibe, İşler Güçler, Zeytin Tepesi, Muhteşem Yüzyıl: Kösem, Bodrum Masalı, Ufak Tefek Cinayetler, Kırmızı Oda

Kanal -i Zasyon, Labirent, Kor

03-11-2021
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar