Masumlar Apartmanı ekranlara veda ediyor!

Masumlar Apartmanı ekranlara veda ediyor!
TRT 1 ekranlarının büyük bir beğeni ile izlenen dizisi Masumlar Apartmanı'nın final tarihi belli oldu. İşte Masumlar Apartmanı'nın final tarihi..

Başrollerinden birden çok başarılı isimi bulunduran TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Masumlar Apartmanı'nından kötü haber geldi. Tam üç sezondur büyük başarılar elde eden Masumlar Apartmanı için final tarihi belirlendi. Masumlar Apartmanı ne zaman final yapacak? İşte tüm detaylar...

TRT 1 ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Masumlar Apartmanı hayranlarına kötü haber geldi. Dizinin final yapması ile ilgili kesin karar verildi. Ezgi Mola, Merve Dizdar, Birkan Sokullu, Aslıhan Gürbüz gibi isimlerin başrolünü paylaştığını dizinin final yapacak olması, dizi hayranlarını derinden etkiledi. Tam 3 sezondur her Salı akşamı ekranlara gelen dizi hem konusu hemde oyuncularının sergilediği efsane performans ile reytingler ilk sıraya yerleşen yapımlardan biriydi. Fakat dizi yeni sezonda aynı başarıyı elde edemedi. Son bölümlerde ise bu başarı git gide düşmeye başladı. Birkan Sokullu, Ezgi Mola, Merve Dizdar gibi isimlerin yer aldığı kadroya ek olarak Melisa Şenolsun ve Aslıhan Gürbüz gibi başarılı isimlerde dahil edilse de yine istenilen sonucu elde edemedi. Hal böyle olunca kanal harekete geçti. Ve sevilen dizi Masumlar Apartmanı için fnal kararı alındı. 

MASUMLAR APARTMANI FİNAL YAPIYOR

Masumlar Apartmanı yayınlandığı ilk sezon televizyon ekranlarına damgasını vurmuştu. Annesi vefat ettikten sonra kardeşlerine bakmakla yükümlü olan temizlik hastası Gülben ve Safiye'nin yürek burkan hikayesi izleyiciye keyifli bir o kadar da hüzünlü anlar yaşatmıştı. İlk sezon izleyici kitlesinin büyük bir kısmına ulaşan Masumlar Apartmanı dizisi ilerleyen sezonlarda aynı etkiyi yaratamadı. Git gide kan kaybeden dizi Masumlar Apartmanı dizisi için final tarihi açıklandı. Salı akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen Masumlar Apartmanı final bölümü ne zaman? Masumlar Apartmanı 24 Mayıs Salı akşamı saat 20:00 tarihinde ekranlara gelecek olan final bölümü ile ekranlara veda edecek. Sevilen dizinin 71. bölümde final yapmasının öncesinde dizinin kadrosundan da ayrılıklar yaşanacağı açıklandı. Bu isimlerden birisi de dizide Hikmet karakterine hayat veren Usta oyuncu Metin Coşkun 70. bölümde kadrodan ayrılacak ilk isim olacak. Masumlar Apartmanı 24 Mayıs Salı akşamı final bölümü ile TRT 1 ekranlarında olacak.

23-04-2022
Yazar Hakkında
Yorumlar