Camdaki Kız Dizisinin Erteleme Sebebi Belli Oldu

Camdaki Kız Dizisinin Erteleme Sebebi Belli Oldu
Kanal D ekranlarında yayınlanacak Camdaki Kız adlı dizinin yayınının erteleme sebebi belli oldu. Dizinin başrol oyuncusunun koronavirüse yakalandı öğrenildi.

Ekran serüvenine yeni başlayacak dizilerden biri olan Camdaki Kız şu sıralar en çok merak edilen ve beklenen yapımlardan biri. Kanal D ekranlarında yayınlanacak ve OGM Picures tarafından hazırlanan dizi özellikle konusu ve yayınlanan tanıtım fragmanlarıyla seyircinin dikkatini çekti ve heyecanla beklenmeye başlandı. Gülseren Budayıcıoğlu’nun eserinden televizyon dizi olarak uyarlanan Camdaki Kız ilk tanıtımında yayın tarihi olarak 1 Nisan’ı duyurmuştu. Ancak daha sonra yayınlanan fragmanda dizinin yayın tarihi bir hafta tehirle 8 Nisan olarak açıklandı. Bu değişikliğin arkasında yatan sebep ise açıklanmadı ve seyirci de bunu merak etmeye başladı. Oyuncu kadrosunda Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Devrim Yakut, Feri Baycu Güler, Hamza Yazıcı, Hande Ataizi, Nur Sürer ve Selma Ergeç gibi oyuncular yer alıyor. Dizinin ertelenme sebebinin ise başrol oyuncularından Feyyaz Şerifoğlu’nda çıkan koronavirüs oldu ortaya çıktı.

Feyyaz Şerifoğlu Koronavirüse Yakalandı

Camdaki Kız dizisinin yayınına günler kala dizi yayıncı kanal tarafından tehir edildi ve yayın tarihi olarak 8 Nisan belirlendi. Bu değişikliğin sebebi ise günler sonra ortaya çıktı. Dizide başrol oynayacak olan Feyyaz Şerifoğlu’nun covid – 19 testinin pozitif çıkması üzerine dizinin çekim takviminde değişmeler ve ertelemeler yaşandı ve bu sebeple de dizinin yayın tarihi de zorunlu olarak ertelendi. Dizide Burcu Biricik ile birlikte başrolü oynayacak olan ve Sedat karakterini canlandıran Feyyaz Şerifoğlu’nun durumunun ise iyi olduğu ve kendisini evinde karantinaya aldığı öğrenildi. Yakın zamanda yeniden sete dönecek olan Feyyaz Şerifoğlu’nun çekimlerinin ise kaldığı yerden devam edeceği örenildi.

Feyyaz Şerifoğlu Kimdir?

Son olarak yine Burcu Biricik ile birlikte Tv 8 ekranlarında yayınlanan Kırmızı Oda adlı yapımda rol alan ve burada Burcu Biricik’in canlandırdığı Boncuk karakterinin sevgilisi Can karakterini oynayan Feyyaz Şerifoğlu 1991 yılında Rize’de dünyaya gelmiştir. O ses Türkiye yarışmasına katılan oyuncu daha sonra Kırmızı Oda adlı yapımda Can karakterini canlandırmıştır. Oyuncunun Kırmızı Oda’da rol aldı Burcu Biricik’le olan uyumundan dolayı diziye seçildiği iddia edilmektedir. Bizde başarılı oyuncuya geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor ve biran önce sağlığına kavuşarak setlere dönmesini temenni ediyoruz.

29-03-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar