Masumlar Apartmanı'na yeni katılan Naci'nin eşi karakterini kim canlandıracak?

Masumlar Apartmanı'na yeni katılan Naci'nin eşi karakterini kim canlandıracak?
Yeni sezonun en çok izlenen dizilerinden olan Masumlar Apartmanı'nda heyecan yine dorukta. Masumlar Apartmanı'na yeni katılan Naci'nin eşi karakterini kim canlandıracak?

Yeni sezonda yayına başlayan ve her bölümü büyük bir ilgiyle izlenen Masumlar Apartmanı'nda gerilim dolu sahneler devam ediyor. TRT 1'de salı akşamları yayınlanan dizi reyting rekortmeni olarak yoluna devam ediyor. Masumlar Apartmanı dizisinde Safiye'nin eski aşkı Naci'nin eşi de ortaya çıkacak. Naci'nin eşini canlandıracak isim ise belli oldu. Tv 100'ün haberine göre, Masumlar Apartmanı dizisinin yeni bölümlerinde ortaya çıkacak Naci'nin eşi karakterini Pervin Bağdat canlandıracak.

Masumlar Apartmanı'na yeni karakter

TRT 1'de yayınlanan senaryosu ve başarılı oyunculuk performanslarıyla zirveden inmeyen dizi Masumlar Apartmanı'nda gizem devam ediyor. Safiye, Han, Gülben ve Neriman kardeşlerin psikolojik sorunlarla dolu yaşamlarının anlatıldığı Masumlar Apartmanı dizisinde her hafta yeni olaylar seyirciyi ekrana bağlıyor. Han ve İnci'nin aşkı ise dizinin en dikkat çeken hikayelerinden. Farah Zeynep Abdullah, Birkan Sokullu, Ezgi Mola, Merve Dizdar gibi başarılı oyuncuların başrolde olduğu Masumlar Apartmanı dizisinde Safiye'nin lise aşkı Naci'yi Tansel Öngel canlandırıyordu. Acı bir aşk hikayesi olan Safiye Naci aşkında sürprizler bitmiyor.  Naci'nin ortaya çıkacak eşi için anlaşılan isim Pervin Bağdat oldu.

Masumlar Apartmanı Naci'nin eşi kim olacak?

Bir ailenin yaşadığı psikolojik olayları anlatan yaşanmış bir hikaye olan Masumlar Apartmanı ilk bölümden itibaren yüksek reyting oranlarıyla sezona devam ediyor. Masumlar Apartmanı'na son bölümlerde katılan Naci'den sonra diziye yön verecek yeni bir karakter de Naci'nin eşi olacak. Safiye'nin eski aşkı Naci'nin evli olduğu gerçeğine Safiye'nin tepkisi ne olacak bilinmese de seyirciyi ekrana bağlayacak karakterlere bir yenisi daha ekleneceği kesin.

Pervin Bağdat Kimdir?

Masumlar Apartmanı'nın yeni oyuncularından Pervin Bağdat 1981 yılında İstanbul'da doğdu. Bilkent Üniversitesi Sahne ve Gösteri Sanatları Tiyatro Bölümü mezunu olan Bağdat, Bizim Evin Halleri dizisi ile dizi oyunculuğuna başladı. Birçok dizi, sinema ve tiyatro projesinde yer alan Pervin Bağdat Masumlar Apartmanı'nın kilit isimlerinden biri olan Naci'nin eşi olarak oyuncu kadrosuna katıldı.

15-12-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar