Çukur dizisinde Seher karakterini canlandıracak isim belli oldu

Çukur dizisinde Seher karakterini canlandıracak isim belli oldu
Ekranların fenomen dizisi Çukur'a yeni bir oyuncu daha katıldı. Çukur dizisinde Seher karakterini canlandıracak isim belli oldu. İşte o isim…

Fenomen dizilerden biri olan Çukur 4. Sezonunda da yine zirveyi bırakmıyor. Sevilen dizi oyuncu kadrosu ve sahneleriyle özellikle gençlerin en çok izlediği başarılı yapımlardan biri. Yeni sezonda da adından sıkça söz ettiren dizinin kadrosuna yeni bir oyuncu daha katıldı. Çukur dizisinde merak edilen karakterlerden olan Seher'i canlandırcak isimle anlaşma sağlandı. Birsen Altuntaş'ın haberine göre Çukur dizisine Seher karakteriyle dahil olacak isim Begüm Akkaya oldu.

Çukur kadrosuna yeni isimler

Show Tv'de pazartesi akşamları yayınlanan Çukur dizisinin kadrosu genişiliyor. Ay Yapım imzalı fenomen dizi Çukur'un kadrosuna Begüm Akkaya da dahil oldu. Çukur dizisinin oyuncu kadrosuna en son başarılı oyuncu Genco Özak katılmıştı. Aras Bulut İğnemli, Erkan Kolçak Köstendil, Perihan Savaş, Rıza Kocaoğlu, Kubilay Aka, Necip Memili, Öner Erkan, Nur Sürer, Hazal Subaşı, İrem Sak, Mustafa Avkıran gibi birçok sevilen ismin yer aldığı Çukur kadrosu Genco Özak ve Begüm Akkaya'nın katılımıyla genişledi. Reyting rekormeni Çukur dizisi her hafta efsane bölümlerle seyirciyi ekrana bağlıyor. Çukur kadrosuna katılan Begüm Akkaya'nın dizide Seher karakteriyle yer alacağı belirtildi.

Çukur dizisi 4 sezondur en çok izlenen dizi olmayı sürdürüyor. Show Tv'de yayınlanan Çukur'un senaryosu Gökhan Horzum tarafından yazılıyor. Yönetmen koltuğunda Sinan Öztürk'ün yer aldığı Çukur her hafta zirveye oynuyor. Fenomen diziye yeni katılan isimlerle ilginin daha da artacağı şeklinde yorumlar var.

Çukur'un Seher'i Begüm Akkaya kimdir?

Çukur dizisine yeni katılan isimlerden olan Begüm Akkaya, 8 Şubat 1991'de İstanbul'da doğdu. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü mezunu olan Akkaya aslen Giresunlu'dur. 2005 yılında ilk oyunculuk deneyimini yaşayan Begüm Akkaya, geçen sezon Fox Tv'de yayınlanan Kurşun dizisinde Tomris karakterini canlandırmıştı. Akkaya, Yeni Hayat dizisinde de Fatma karakterini canlandırmıştı. Çok sayıda dizi ve film projesinde yer alan Begüm Akkaya Çukur dizisine katılan son isimlerden biri oldu.

15-12-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar