Maviye Sürgün Dizisinin İlk Fragmanı Yayınlandı

Maviye Sürgün Dizisinin İlk Fragmanı Yayınlandı
İnter Medya tarafından Güney Amerika ülkeleri için hazırlanan Maviye Sürgün dizisinin çekimleri Marmaris’te devam ediyor.

Tamamen yabancı ülkeler için hazırlanan ve çekimleri şu sıralar devam eden Maviye Sürgün dizisinin ilk tanıtımı yayınlandı. Güney Amerika için hazırlanan dizi İnter Medya tarafından hazırlanırken dizinin senaryosunu Murat dişli kaleme alıyor. Yönetmen koltuğunda Nezaket Coşkun’un oturduğu dizinin oyuncu kadrosunda ise birbirinden ünlü isimler yer alıyor. 26 bölüm olarak planlanan dizinin çekimleri geçtiğimiz yaz aylarında Marmaris başta olmak üzere güney illerinde başlamıştı. Halen çekimleri devam eden dizinin ilk tanıtımı da yayınlandı. Güney Amerika’nın ardından Türkiye’de de yayınlanması beklenen dizi dram ve macera türünde ele alınıyor. Başrolünde Damla Sönmez ve Caner Cindoruk’un yer aldığı dizi sektörün dışa açılması bakımından geldiği noktayı da gözler önüne seriyor.

Maviye Sürgün Yakında Güney Amerika’da

İnter Medya tarafından hazırlanan ve başrolünde güzel oyuncu Damla Sönmez’in yer aldığı Maviye Sürgün dizisi Güney Amerika’da yayın yapan Telemundo kanalı için hazırlanıyor. Türk dizilerinin bir hayli rağbet gördüğü ülke için hazırlanan yapım Muğla’nın Marmaris ilçesinde çekiliyor. Dizi mesleğine ara vermek zorunda kalan su altı taarruz timinde görevli bir asker ile küçük dolandırıcılıklar yapan güzel bir kızın hikayesini konu alıyor. Murat Dişli tarafından kaleme alınan dizinin yönetmenliğini Nezaket Coşkun yapıyor. Çekimleri halen devam eden dizi 26 bölüm olarak planlanırken ilk bölümün çok yakında Güney Amerika’da yayın yapan Telemundo adlı kanalda yayınlanması bekleniyor. Dizinin daha sonra Türk televizyon ya da internet yayın platformlarında da yayınlanması bekleniyor.

Maviye Sürgün Oyuncuları Kimler?

Şu sıralar çekimleri devam eden ve aşk ve dram türünde ele alınan bir dizi olan Maviye Sürgün’de Damla Sönmez başrolde yer alıyor. Kıbrıs’ta çalışırken peşine düşen mafyadan kaçmak için Türkiye’ye gelen ve burada eski bir askerle karşılan bir kadının hikayesinin anlatıldığı dizide

-          Damla Sönmez

-          Caner Cindoruk

-          Serkan Altunorak

-          Gürberk Polat

-          Bülent Şakrak

-          Ruhi Sarı

-          Berkan Bulut

-          Sinan Sicimoğlu

-          Gökçen Ateş ve

-          Ayça Erturan yer alıyor. Dizinin çok yakında Güney Amerika ülkelerinde seyirciyle buluşması bekleniyor.

27-01-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar