Al Sancak Aslı Yüzbaşı Kimdir?

Al Sancak Aslı Yüzbaşı Kimdir?
TRT 1 ekranlarında yayın hayatına yeni başlayan ve ikinci bölümüyle ekrana gelen Al Sancak dizisinde Aslı Yüzbaşı Kimdir? Aslı Yüzbaşı'yı kim canlandırıyor?

TRT 1 ekranlarında seyirciyle yeni buluşan ve Perşembe akşamlarına damgasını vurmaya başlayan Bozdağ Film imzalı Al Sancak dizisi yayınlanan iki bölümüyle seyircinin dikkatini çekmeyi başardı. Askeri bir dizi olan Al Sancak macera ve dram türünde ele alınıyor. Türk Silahlı Kuvvetleri bünyesinde görev yapan Özel Kuvvetler’e bağlı bir tim olan Pençe Timinin hikayesini anlatan Al Sancak dizisi yayınlandığı ilk iki bölümde oldukça dikkat çekti. Yönetmen koltuğunda Can Emre’nin oturduğu ve senaryosunu Atilla Engin’in kaleme aldığı dizide oyuncular kadar dizinin güçlü prodüksiyonu da dikkatleri çekti. Oldukça heyecanlı sahnelerin seyirciyle buluştuğu dizide Uğur Güneş, Gülsim Ali İlhan, İdris Nebi Taşkan, Emre dinler, Tezhan Tezcan, Çağlar sayın, Cem Kurtoğlu ve Gözde Türker gibi ünlü ve başarılı oyuncular yer alıyor. Dizide güzel oyuncu Gözde Türker’in canlandırdığı Yüzbaşı Aslı karakteri seyircinin merak ettiği isimler arasında yer aldı.

Aslı Yüzbaşı (Gözde Türker) Kimdir?

Bozdağ Film tarafından TRT 1 için hazırlanan yeni dizi Al Sancak’ta rol alan güzel oyuncu Gözde Türker’in canlandırdığı Aslı Yüzbaşı dizide dikkat çeken karakterlerden biri oldu. Aslı Yüzbaşı, Pençe timinde sahada yer almayan ancak en az sahadakiler kadar ve hatta belki çok daha önemli bir görev olan istihbarata görev yapmaktadır. Aslı Yüzbaşı’nın verdiği bilgilerle hareket eden Pençe Timi için Aslı Yüzbaşı el ayak kol gibi vazgeçilmezdir. Ayrıca Aslı Yüzbaşı, yakın dövüş ve silah kullanma konusunda usta bir subaydır. Her kılığa girebilen, birçok yabancı dili ana dili gibi konuşabilen Yüzbaşı Aslı’nın elde ettiği bilgiler hem ülke ve hem de Pençe timi için hayati derecede önemlidir.

Gözde Türker Kimdir?

Şu sıralar TRT 1 ekranlarında Perşembe akşamları ekrana gelmeye başlayan yeni dizi Al Sancak’ta rol alan güzel oyuncu Gözde Türker 17 Eylül 1995 yılında dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünden mezun olan oyuncu daha sonra pek çok dizi ve filmde yer almıştır. İlk oyunculuk deneyimini Muhteşem Yüzyıl ile yapan oyuncunun yer aldığı projeler arasında

27-01-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar