Medcezir ekranlara geri mi dönüyor?

Medcezir ekranlara geri mi dönüyor?
Star TV'nin Ay Yapım imzalı dizisi Medcezir, hali hazırda yayınlanamayan dizileri fırsat bilerek ekranlara geri mi dönüyor?

Star TV ekranlarının bir döneme damgasını vuran Medcezir dizisi ekranlara geri dönüyor. Çağatay Ulusoy ve Serenay Sarıkaya ikilisini başrolde izlediğimiz Medcezir dizisi, pek çok dizinin yeni bölümleriyle ekrana gelemediği bu dönemde, izleyicileriyle hasret giderecek. Medcezir hangi günler, saat kaçta yayınlanacak? İşte konuyla ilgili tüm detaylar sizlerle.

Ay Yapım imzasıyla Star TV'den ekrana gelen Medcezir dizisi, ilk bölümüyle 13 Eylül 2013 tarihinde yayınlandı. Yayınlandığı ilk bölümden itibaren yoğun bir ilgiyle izlendi. 77 bölüm boyunca ekranlarda kalmayı sürdüren Medcezir dizisi, 12 Haziran 2015 tarihinde yayınlanan final bölümüyle ekranlara veda etmişti. Senaryosu Ece Yörenç ve Melek Gençoğlu tarafından kaleme alınan dizi ABD yapımı The OC uyarlamasıydı. Oyuncu kadrosunda ise kimler yoktu ki? Çağatay Ulusoy, Serenay Sarıkaya, Barış Falay, Mine Tugay, Taner Ölmez, Hazar Ergüçlü, Metin Akdülger, Şebnem Dönmez, Defne Kayalar ve Murat Aygen dizide rol alan isimlerdi. Bir dönemi etkisi altına alan Medcezir dizisi şimdi de tekrar bölümleriyle ilgi odağı olacak.

Medcezir yeniden ekranlarda

Medcezir dizisi 17 Nisan Cuma akşamı saat 20:00'da ilk bölümüyle yeniden Star TV ekranlarında başlıyor. Yayınlandığı dönem büyük bir ilgiyle karşı karşıya kalan diziye, pek çok kişi özlem duyuyordu. Ancak bu özlem sona erdi. Medcezir dizisi, her şey normale dönene kadar her Cuma akşamı saat 20:00'da ekrana gelecek. 

Bildiğiniz gibi koronavirüs pandemisi nedeniyle dizilerin çekimleri süresiz olarak ertelendi. Haliyle dizilerin yeni bölümleri de ekrana gelemiyor. Her hafta ekrana gelen dizilerle prime timeda milyonlarca kişi tarafından izlenen kanallar, dizilerin yeni bölümlerini yayınlayamayınca kara kara düşünmeye başladı. Star TV, oldukça mantıklı bir hamleyle 5 yıl önce ekranlara veda eden Medcezir dizisinin tekrar bölümlerini aynı gün ve saatinde yayınlamaya başlıyor.

Serenay Sarıkaya büyük sevinç yaşadı

Sevilen dizinin başrollerinden biri olan Serenaya Sarıkaya, Medcezir dizisinin yeniden ekrana gelmesiyle büyük bir sevinç yaşadı. Sevincini gizlemeyen güzel oyuncu "geri döndük" notuyla bir paylaşım yaptı. Paylaşımda "We are back. Medcezir yıllar sonra ilk defa aynı gün ve saatinde yeniden başlıyor. Duyanlara, duymayanlara." ifadelerini kullandı.

16-04-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler