Yonca Evcimik’in Annesi Son Yolculuğuna Uğurlandı

Yonca Evcimik’in Annesi Son Yolculuğuna Uğurlandı
Pop Müziğinin ünlü şarkıcısı Yonca Evcimik iki gün önce kaybettiği annesini bugün toprağa verdi. Yonca Evcimik oldukça duygusal anlar yaşadı.

Ünlü şarkıcı Yonca Evcimik bu günlerde oldukça zor anlar geçiriyor. İki gün önce annesi Kadriye Evcimik’i kaybeden ünlü isim bugünde annesini son yolculuğuna uğurladı. Perşembe günü Muğla Bodrum’da 99 yaşında hayatını kaybeden Yonca Evcimik’in annesi Kadriye Evcimik İstanbul Üsküdar’da kılınan cenaze namazının ardından Karacaahmet Mezarlığı’nda toprağa verildi. Kadriye Evcimik’in cenazesine başta kızları Yonca Evcimik ve Mine Evcimik olmak üzere aile yakınları ve pek çok ünlü isim katıldı. Üsküdar Şakirin Camii’nde kılınan ikindi namazının ardından Karacaahmet mezarlığında toprağa verilen ünlü isim Yonca Evcimik’in annesinin ardından şarkıcı Yonca Evcimik duygusal ifadeler kullandı.  

99 Yaşında Hayatını Kaybetti

İki gün önce Perşembe günü Muğla Bodrum’da 99 yaşında hayata veda eden ünlü şarkıcı Yonca Evcimik’in annesi Kadriye Evcimik için bugün İstanbul Üsküdar’da kılınan cenaze namazının ardından defnedildi. Bodrum’dan İstanbul’a getirilen cenaze Şakirin Camii’nde kılınan namazın ardından toprağa verildi. Pek çok ünlü ismin katıldığı cenaze töreni sırasında oldukça duygusal anlar yaşandı. Başta Yonca Evcimik ve kardeşi Mine Evcimik olmak üzere Kadriye Evcimik’in pek çok yakını gözyaşlarına hakim olamadılar. Cenazede bulunan ünlü isim Uğurkan Erez yaptığı açıklamada “Yonca benim çok eski dostum. Kıymetli anneciğini çok iyi tanır, çok da severdim. Çok üzgünüm, nurlarda uyusun. Yonca’yı yalnız bırakmak istemedim. Kadriye annemize son görevimizi yapmak istedim” ifadelerini kullandı. Cenaze sırasında pek çok ünlü başta Yonca Evcimik olmak üzere tüm aile yakınlarına destek oldu.

Melekler Gibi Gitti

Ünlü şarkıcı Yonca Evcimik annesinin tabutunun taşınmasına bir süre yardım etti. Yonca Evcimik cenaze sırasında yaptığı açıklamada “hem bekliyorsunuz, hem beklemiyorsunuz. Çok acayip bir şey. Annem çok güzel yaşadı. 1 sene daha yaşasaydı seneye 100 yaşında olacaktı. Melekler gibi uykusunda gitti. İçimiz de çok rahat. Şimdi böyleyim ama sonra ne olur bilmiyorum. Cumhuriyet kadını, zaten Cumhuriyetten bir sene önce doğmuştu. Ne diyeyim mekanı cennet olsun. Işıklar içinde gitsin” ifadelerini kullandı. Daha sonra Karacaahmet mezarlığına defnedilen Kadriye Evcimik’e sevenleri son görevlerini yaptılar. Biz de Kadriye Evcimik’e Allah’tan rahmet yakınlarına ve sevenlerine sabırlar diliyoruz.

07-08-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar