Mehmet Erdem Vildan Atasever evlendi

Mehmet Erdem Vildan Atasever evlendi
Genç ve güzel oyuncu Vildan Atasever ile ünlü şarkıcı Mehmet Erdem bugün düzenlenen törenle evlendi. İki ismin oldukça mutlu oldukları gözlendi.

Magazin dünyasının sayfalarına ve sosyal medyaya bugün mutlu bir yansıdır. Son zamanlarda ölümler, hastalıklar, mahkemeler, ayrılılar derken iyice karamsar havaya bürünen magazin dünyası sonunda bugün mutlu bir haberle takipçilerinin karşısına çıktı. Ünlü müzisyen Mehmet Erdem ile güzel oyuncu Vildan Atasever’in evlilik haberi magazin basınında ve sosyal medyada geniş bir şekilde yer budu ve gündem oldu. Uzun süredir birlikte olan çiftin nikah töreni bir otelde gerçekleşirken çiftin oldukça mutlu olduğu gözlendi. Uzun süren birlikteliklerini sonunda nikahla taçlandıran ve mutlu sona eren çiftin nikahında sevenleri ve ünlü isimler yer aldı. Ünlü şarkıcı Mehmet Erdem geçtiğimiz hafta verdiği bir röportajda bu günü işaret ederek “Vildan’la önümüzdeki hafta sade bir düğün töreniyle evleniyoruz” ifadelerini kullanmıştı.

Hazırım Bekliyorum

Ünlü ve güzel oyuncu Vildan Atasever ile uzun zamandır birlikte olduğu şarkıcı Mehmet Erdem nihayet muratlarına erdiler ve evlendiler. Uzun süredir birlikte olan çift bir otelde kıyılan nikahla dünya evine girerken iki isminde oldukça mutlu ve heyecanlı olduğu gözlendi. Sosyal medya ve magazin basınının sayfalarında geniş şekilde yer alan düğün töreni sırasında güzel ve ünlü oyuncu Vildan Atasever sosyal medya hesabından bir paylaşımla sevincini takipçileriyle paylaştı. Vildan Atasever paylaşımında “kızlar ben hazırım, bekliyorum” ifadelerini kullandı. Takipçilerinin büyük beğenisini alan çift ayrıca tebrik edildi. Biz de bu mutlu günlerinde iki ünlü ismi de tebrik ediyor ve birlikte nice huzurlu ve mutlu yıllar diliyoruz.

Vildan Atasever Kimdir?

Bugün ünlü şarkıcı Mehmet Erdem ile dünya evine giren son zamanların genç ve başarılı oyuncularından biri olan Vildan Atasever 1981 yılında Bursa’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından üniversite eğitimini tamamlamıştır. İlk oyunculuk deneyimini İki Genç Kız adlı filmle yapan oyuncu daha sonra pek çok yapında rol almıştır. Vildan Atasever’in rol aldığı yapımlar arasında, İki Genç Kız, Kurtlar Vadisi, Kadın İsterse, Kader, Yaralı Yürek, Bıçak Sırtı, Gece Sesleri, Osmanlı Cumhuriyeti, Samanyolu, Başrolde Aşk, Osmanlı Tokadı, Yaz’ın Öyküsü, Klavye Delikanlıları ve Tek Yürek adlı yapımlarda rol almıştır.

10-09-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar