Zuhal Topal’la Yemekteyiz Pazartesi Başlıyor

Zuhal Topal’la Yemekteyiz Pazartesi Başlıyor
Tv 8 ekranlarında yayınlanacak olan Zuhal Topal’la Yemekteyiz yeni yayın dönemini açıyor. Program pazartesi günü ekrana gelecek.

Yeni yayın döneminde Tv 8 ekranlarında iddialı bir kuşak programı ekrana geliyor. Flaş bir değişiklikle yayınlandığı kanal olan Fox Tv ile anlaşamayarak bir zamanlar en büyük rakip olduğu kanal olan Tv 8’e transfer olan Zuhal Topal yeni programıyla 13 Eylül pazartesi günü seyircisiyle buluşuyor. Fox Tv ekranlarında Zuhal Topal’la Sofradayız adlı programla gün içindeki en iyi reytinglerden birini alan Zuhal Topal’la Sofrada yeni yayın dönemi için Fox Tv ile anlaşamamış ve program kanal tarafından yayın akışından çıkarılmıştı. Bunun üzerine başarılı oyuncu ve sunucu Zuhal Topal yeni kanallarla görüşmelere başlamıştı. Zuhal Topal sonunda Fox Tv’de iken kendisine en büyük rakip olan ve hatta sahibi Acun Ilıcalı ile davalık olduğu Tv 8’e transfer oldu. Herkesi oldukça şaşırtan bu transfer sonrasında Zuhal Topal ve Tv 8 yeni bir program için düğmeye bastı.

Zuhal Topal’la Yemekteyiz Başlıyor

Gün içi seyircisi yeni yayın döneminde merakla beklenilen Zuhal Topal’ın yeni programla sonunda tanışıyor. Yaz boyu hazırlıkları süren ve merak edilen program hafta içi her gün ekrana gelirken Tv 8’in gün içinde en iddialı programı olacak. Reytinglerde kanalın umudu olacak olan yapım seyircinin de heyecanla beklediği yapımlardan biri. 13 Eylül pazartesi ilk bölümüyle ekrana gelecek Zuhal Topal’la Yemekteyiz yayınlanan tanıtımla seyirciye geldiğini duyururken yayınlanan tanıtım programı daha bir merakla beklenir hale getirdi. Zuhal Topal’ın başarılı sunumuyla haftanın beş günü ekrana gelecek olan Zuhal Topal’la Yemekteyiz kanalın Yemekteyiz adlı programının yerine ekrana gelecek. Bilindiği gibi Yemekteyiz programı ilk önce Onur Büyük Topçu tarafından sunulurken daha sonra Seda Sayan tarafından sunulmaya başlandı. Her iki sunucuyla yayınlanırken de Zuhal Topal’la rakip olan programın sunucusu sonunda Zuhal Topal oldu.

Zuhal Topal’la Yemekteyiz Nasıl Bir Program?

Tv 8 ekranlarının en başarılı gün içi programlarından olan Yemekteyiz Programı pek çok aşamalardan geçti. Önce Onur Büyüktopçu ardından Seda Sayan ile ekrana gelen program bu sezon Zuhal Topal’la ekrana gelecek. Program ana formatını korurken küçük ama önemli değişikliklerle de yeni bir formata büründü. Zuhal Topal’ın başarılı ve şen sunumuyla ekrana gelecek programın ilk yayın günü 13 Eylül Pazartesi günü olarak belirlendi.

09-09-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar